Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej
W związku z nowymi przepisami dotyczącymi zakazu tradycyjnego wędzenia wiele zakładów mięsnych produkujących wyroby wędzone stawia pod znakiem zapytania dalszy rozwój swojej działalności. A wszystko to jest wynikiem błędnych informacji podawanych przez niekt...
Nowy rdzeń izolacyjny płyt warstwowych Kingspan
Gaz, który znajduje się w pęcherzyku komórek THERMALsafe, ma niższą przewodność cieplną niż powietrze (wartość współczynnika przewodzenia ciepła λ w wypadku suchego powietrza wynosi ok. 0,025 W/...
Jesienią warto zainwestować w klimatyzację…
- pozornie brzmi to jak paradoks – a jednak …W dzisiejszych czasach urządzenia klimatyzacyjne pracować mogą w dwóch obiegach: chłodzenia lub grzania – wykorzystując powietrzną pompę ciepła. ...
Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150 ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...
Opublikowany: 02.10.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Najnowsze trendy branży mięsnej,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,
Obecnie klient postrzega firmę nie tylko przez pryzmat jakości proponowanych przez nią wyrobów, ale również przez pryzmat estetyki oraz wykończenia miejsc sprzedaży. Wygląd lokalu staje się zatem tym, co ma niebagatelny wpływ na ocenę marki oraz na opinię klienta ...
QSC w Szczecinie to firma, zajmująca się m.in. wykonywaniem badań żywności, wody, środowiska produkcji, w tym wymazy z rąk personelu, wyposażenia, urządzeń, badania powietrza.
Akredytowane laboratorium QSC-LAB zapewnia profesjonalną i miłą obsługę, gwarantuje wysoką jak...
Wykwity solne na wędlinach dojrzewających - jak sobie z nimi radzić?
Wędliny dojrzewające to wyroby cechujące się dużą wartością energetyczną i odżywczą. Ich zaletą jest trwałość a także doskonałe walory smakowe. Uzyskanie odpowiedniego smaku wędlin  ...
Lada chłodnicza LCT Tucana jest urządzeniem mającym na celu nie tylko chłodzenie wyrobów mięsnych, wędliniarskich i nabiałowych, ale również, co bardzo istotne, właściwe ich eksponowanie. Od odpowiedniej prezentacji towarów zależy bowiem zwykle to, w ...
… jak można oszczędzać w sklepie …- modernizacja sklepu spożywczego i instalacja agregatu Copeland ZX EazyCool
Jak można oszczędzać w sklepie… nawet do 50% ?!
Jeśli płacisz wysokie rachunki za energię elektryczną…
Jeśli Twoja ins...
Izolacyjne płyty warstwowe Kingspan to doskonałe rozwiązanie dla zakładów przetwórstwa żywności, magazynów, centrów dystrybucyjnych, chłodni, mroźni, zakładów farmaceutycznych i biotechnologicznych. System pozwala na zastosowanie wielu r...