Artykuły/Najnowsze trendy branży mięsnej - Strona 4 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Wędzenie wędlin tradycyjnych - rewelacyjne rozwiązanie, czyli ...

W związku z nowymi przepisami dotyczącymi zakazu tradycyjnego wędzenia wiele zakładów mięsnych produkujących wyroby wędzone stawia pod znakiem zapytania dalszy rozwój swojej działalności. A wszystko to jest wynikiem błędnych informacji podawanych przez niekt...

Płyty warstwowe Kingspan – nowy rdzeń, lepsza izolacja

Nowy rdzeń izolacyjny płyt warstwowych Kingspan Gaz, który znajduje się w pęcherzyku komórek THERMALsafe, ma niższą przewodność cieplną niż powietrze (wartość współczynnika przewodzenia ciepła λ w wypadku suchego powietrza wynosi ok. 0,025 W/...

Jesienią warto zainwestować w klimatyzację…

Jesienią warto zainwestować w klimatyzację… - pozornie brzmi to jak paradoks – a jednak …W dzisiejszych czasach urządzenia klimatyzacyjne pracować mogą w dwóch obiegach: chłodzenia lub grzania – wykorzystując powietrzną pompę ciepła. ...

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Ciągi lad chłodniczych wyjątkowy design i doskonała jakość...

Obecnie klient postrzega firmę nie tylko przez pryzmat jakości proponowanych przez nią wyrobów, ale również przez pryzmat estetyki oraz wykończenia miejsc sprzedaży. Wygląd lokalu staje się zatem tym, co ma niebagatelny wpływ na ocenę marki oraz na opinię klienta ...

Badania żywności, badania wody, badania sanitarne w zachodniop...

QSC w Szczecinie to firma, zajmująca się m.in. wykonywaniem badań żywności, wody, środowiska produkcji, w tym wymazy z rąk personelu, wyposażenia, urządzeń, badania powietrza. Akredytowane laboratorium QSC-LAB zapewnia profesjonalną i miłą obsługę, gwarantuje wysoką jak...
Opublikowany: 25.09.2013 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Biały nalot solny na wędlinach - jak usunąć?

  Wykwity solne na wędlinach dojrzewających - jak sobie z nimi radzić?   Wędliny dojrzewające to wyroby cechujące się dużą wartością energetyczną i odżywczą. Ich zaletą jest trwałość a także doskonałe walory smakowe. Uzyskanie odpowiedniego smaku wędlin  ...

Lada chłodnicza do wędlin- LCT Tucana

Lada chłodnicza LCT Tucana jest urządzeniem mającym na celu nie tylko chłodzenie wyrobów mięsnych, wędliniarskich i nabiałowych, ale również, co bardzo istotne, właściwe ich eksponowanie. Od odpowiedniej prezentacji towarów zależy bowiem zwykle to, w ...

Energooszczędne agregaty chłodnicze

… jak można oszczędzać w sklepie …- modernizacja sklepu spożywczego i instalacja agregatu Copeland ZX EazyCool Jak można oszczędzać w sklepie… nawet do 50% ?!   Jeśli płacisz wysokie rachunki za energię elektryczną… Jeśli Twoja ins...

Izolacyjne płyty warstwowe do chłodni i mroźni Kingspan

Izolacyjne płyty warstwowe Kingspan to doskonałe rozwiązanie dla zakładów przetwórstwa żywności, magazynów, centrów dystrybucyjnych, chłodni, mroźni, zakładów farmaceutycznych i biotechnologicznych. System pozwala na zastosowanie wielu r...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.