Artykuły/Najnowsze trendy branży mięsnej - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Drzwi chłodnicze producent

Drzwi chÅ‚odnicze to niezbÄ™dny element zakÅ‚adu miÄ™snego, ubojni, chÅ‚odni. MajÄ… zastosowanie do pomieszczeÅ„, wewnÄ…trz których panuje temperatura +0°C do +10°C. PÅ‚at drzwiowy o gruboÅ›ci 80 mm izolowany pianÄ… poliuretanowÄ…, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...

Palety higieniczne do zakładu mięsnego EURO H1 - firmy CRAEMER...

    Prowadzisz zakÅ‚ad miÄ™sny? PamiÄ™taj, aby dostarczać bezpieczne produkty, które speÅ‚niajÄ… najwyższe standardy jakoÅ›ci. Podczas kontroli weterynaryjnej warto być pewnym, że wszystko jest w porzÄ…dku, jeÅ›li chodzi o magazynowanie i przechowywanie produkt&...
Opublikowany: 02.12.2019 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Co powinno znaleźć się na etykiecie z mięsem i wędliną ?

  Co powinno znaleźć siÄ™ na etykiecie? Każdy wyrób spożywczy znajdujÄ…cy siÄ™ w obrocie musi być dokÅ‚adnie opisany. Umożliwienie konsumentom poprawnej identyfikacji produktu stanowi jedno z najistotniejszych wymagaÅ„ przepisów prawa żywnoÅ›ciowego. Prawi...

Quo vadis, branżo mięsna? cz. 2

  Globalnie, czyli… lokalnie! Rozwojem technologii rzÄ…dzi rynek, a rynkiem rzÄ…dzi konsument. Przy zachowanej obecnej tendencji najbardziej prawdopodobnym scenariuszem przyszÅ‚oÅ›ci dla branży miÄ™snej jest systematyczny przyrost ekogospodarstw produkujÄ…cych zdro...
Opublikowany: 06.03.2018 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Quo vadis, branżo mięsna? cz. 1

Jaka bÄ™dzie przyszÅ‚ość branży miÄ™snej? Niejednokrotnie można napotkać w prasie lub Internecie publikacje oparte na wypowiedziach przeróżnych ekspertów, specjalistów i rzeczoznawców. Nie zawsze wyglÄ…da to różowo. JesteÅ›my straszeni syntetycz...
Opublikowany: 27.02.2018 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Energooszczędna komora wędzarnicza dla zakładów mięsnych

WÄ™dzenie to jeden z ważniejszych etapów przy produkcji wÄ™dlin i wyrobów miÄ™snych. Jakość wÄ™dlin zależy w dużej mierze od wÅ‚aÅ›ciwych warunków klimatycznych panujÄ…cych w komorze wÄ™dzarniczej i zapewnienia odpowiedniego procesu wÄ™dzenia. Obróbka w...

Jak wymienić nóż do krajalnicy Ma-Ga - filmy instruktażowe fir...

„Nie rezygnujemy ze szkoleÅ„ „tradycyjnych”, ale chcemy zacząć proponować naszym klientom filmy instruktażowe, które mogÄ… sÅ‚użyć im w dowolnych godzinach” – mówi Tomasz Szagun, dyrektor firmy SAS SpóÅ‚ka zo.o. Sp.k. ...
Opublikowany: 08.08.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Lada chłodnicza do mięsa i produktów wędliniarskich

  NiezbÄ™dnym elementem wyposażenia każdego sklepu miÄ™snego, spożywczego jest lada chÅ‚odnicza. Jej zadaniem jest profesjonalne eksponowanie oraz chÅ‚odzenie produktów. Dlatego też lady chÅ‚odnicze szczególnie polecane sÄ… do chÅ‚odzenia wÄ™dlin,  miÄ™sa i pro...

Eksperci od posadzek żywicznych z Flowcrete Polska na IV Kongr...

Flowcrete Polska jest partnerem IV Kongresu Rybnego, który odbÄ™dzie siÄ™ w dniach 30 i 31 marca 2017 r. w Hotelu Sheraton w  Sopocie. Wydarzenie organizowane przez Stowarzyszenie Rozwoju Rynku Rybnego to jedno z najważniejszych i najb...

Chłodnie i mroźnie z płyt warstwowych

Jak zapewnić najlepszÄ… izolacyjność cieplnÄ… i szczelność powietrznÄ… budynków z pÅ‚yt warstwowych Szczelność budynku to jego zdolność do zapobiegania przenikaniu powietrza przez przegrody zewnÄ™trzne. Szczególnie dotyczy to ruchu powietrza przez złącza element&o...
Opublikowany: 01.03.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.