Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
Niewłaściwa prezentacja i system chłodzenia w ladzie powodują to, że wiele produktów nie znajduje klientów i pozostaje w ladzie na dłuższy czas. Jednym z powodów jest zastosowanie nieodpowiednich lad chłodniczych oraz niewłaściwy ich dobór i niezg...
Firma Italfrost wyposażyła pod klucz nowy format ekskluzywnych delikatesów w Krakowie. Przy współudziale jednego z krakowskich biur projektowych powstały delikatesy w których zastosowane zostały nowoczesne urzadzenia chłodnicze i regały sklepowe. ...
ES SYSTEM K wprowadza Nową Linię Lad Chłodniczych: Optymalizacja i Innowacja dla Sklepów Mięsnych
Jesteśmy dumni, że możemy przedstawić Państwu naszą najnowszą linię lad chłodniczych typu „serve over”, które zostały zaprojektowane z myślą o potrzebac...
W obliczu rosnącej konkurencji w branży mięsnej, sklepy muszą nieustannie poszukiwać nowych sposobów na zwiększenie efektywności, zachowanie jakości obsługi oraz optymalizację kosztów. Z pomocą przychodzi firma SAS24, wprowadzając na rynek inn...
fot. Italfrost
Wróciliśmy z nową kolekcją produktów, czymś nieoczekiwanym.
ITALFROST przedstawia nowatorską ladę chłodniczą MAX .
Lada chłodnicza MAX to spojrzenie firmy Criocabin w przyszłość chłodnictwa.
ITALFROST ma przyjemność prze...
fot.Beck Clip System
Wprowadzając do oferty nową generację klipsownic stołowych jednorzędowych,
BECK CLIP SYSTEMS skupia się na niezawodności i „lekkości” konstrukcji, dzięki czemu urządzenia są łatwe w ustawianiu oraz obsłudze. Powyższe cechy sprawiają,...
Fot. SAS
KRAJALNICA Profesjonalna MA-GA 613 p
Czy wyobrażają sobie Państwo profesjonalny sklep mięsny, czy stoisko mięsne bez krajalnicy? W obecnych czasach to raczej niemożliwe. Klienci już od kilku dobrych lat kupują wędliny w plastrach ze względu na wygodę i ...
fot.ES SYSTEM K
Nowości ES SYSTEM K - sposób na oszczędność energii w branży handlowej
Kryzys energetyczny spowodował, że wszyscy sceptycy zamykania mebli chłodniczych w sklepach, powrócili do tego rozwiązania z większym entuzjazmem. Zamontowanie drzw...
Producenci mięsa, handlowcy, restauratorzy zwracają uwagę na jakość mięsa i polepszenie jego walorów smakowych. Jednym z procesów je poprawiających jest proces starzenia mięsa wołowego,
Czym jest starzenie się mięsa?
Starzenie się mięsa to naturalny, powolny p...
fot.ITALFROST
Jak działa system G-Concept w ladach chłodniczych CRIOCABIN przeznaczonych do ekspozycji i sprzedaży świeżego mięsa.
Specyficzna technologia chłodzenia mięsa i utrzymania jego wysokiej wilgotności.
Mięso eksponowane w ladzie chłodniczej może podlegać dw&o...