Czym się wyróżnia, grawitacyjna krajalnica Premium MAGA 613p ?
- wysoka precyzja i dokładność krojenia wędlin, serów, a nawet mięsa;
- regulacja grubości plastra 0 - 25 mm;
- spełnia najwyższe standardy sanitarne;
- elementy przeznaczone do bezpośredniego do kontaktu z żywnością, wykonane zostały z aluminium anodowego;
- nóż o średnicy 330 mm wykonany ze stali nierdzewnej;
- profesjonalna ostrzałka integralna z krajalnicą;
- spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
Fot.Sas
Ciekawostki:
Zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7 - 10°C. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, a po umyciu osuszyć. Nie wolno myć całej maszyny strumieniem wody.
Aby uniknąć przedwczesnego zużycia ściernic ostrzarki, nóż ostrzyć wyłącznie czysty (bez resztek krojonego produktu).
Więcej o produkcie:
https://www.sas24.pl/krajalnica-do-wedlin-i-serow-ma-ga-613p-model-premium-28236.html
Możliwość prezentacji urządzenia u Klienta (na terenie całego kraju)
kontakt tel :
68 320 80 70 ( oddział Zielona Góra ),
95 732 06 93 ( oddział Gorzów Wlkp) ,
61 872 40 20 ( oddział Poznań )