Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego
Największe targi w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej poświęcone sektorowi spożywczemu WorldFood Poland odbyły się w dniach 5-7 kwietnia 2022 r. w Expo XXI
w Warszawie. Już po raz ósmy, mimo wielu przeciwności, połączyliśmy całą branżę
w trakcie jednego wydarzenia.
...
Kiedy pogoda się ociepla, miasta w całym kraju ożywają dzięki ulicznym targom i festynom. Pikniki, lody i grillowanie są częścią tej mieszanki. Dla miejscowych jest to okazja, aby wyjść z domu, cieszyć się słońcem i zakupami. Z kolei dla handlowców wynajęcie stoiska na t...
zdjęcie pixaby.com
Rozpoczęła się rewolucja, która będzie przyspieszała rozwój technologii powodujących ograniczenie negatywnego wpływu działalności człowieka na środowisko. Trend ten w najbliższych latach będzie przełomowy, a jego dynamikę wzrostu odczują ni...
W mieście Bytom przy ulicy Strzelców Bytomskich 256 znajduje się obecnie wyjątkowy sklep u WOJTKA, gdzie codziennie klienci z pobliskiego osiedla i okolicy dokonują zakupów pierwszej potrzeby. Można tu kupić zarówno świeży chleb, owoce, jak i warzywa, al...
MOBILNY LUB ZAMONTOWANY NA STAŁE
Higiena powietrza w sklepach mięsnych i zakładach jest obecnie tematem numer jeden. W sytuacji pandemii zapewnienie właściwych warunków higienicznych, czyli oczyszczanie powietrza, dezynfekcja dłoni mają znaczenie dla właści...
Italfrost to polska firma, która projektuje i zaopatruje sklepy od 1994 roku. Początkowo koncentrowała się na dużych supermarketach, ale zdała sobie sprawę, że nie ma odpowiedniego sprzętu do sprzedaży mięsa i innych produktów rzeźniczych w Polsce. Na rynku dom...
Safe Air
W trosce o bezpieczeństwo i zdrowie
Safe Air to urządzenie zaprojektowane w myślą o obiektach, które wymagają najwyższych standardów higienicznych w zakresie jakości powietrza, włączając branżę medyczną. Obecna sytuacja stawia podobne w...
Od 1967 roku BÄRO prezentuje sklepy mięsne w najlepszym świetle.
Światło to najważniejszy łącznik pomiędzy Waszymi produktami a klientami.
50 lat jakości – Made in Germany.
Jedzenie to zarówno przyjemność, jak i rozkosz. Apetycznie przedstawione prod...
Drzwi chłodnicze to niezbędny element zakładu mięsnego, ubojni, chłodni. Mają zastosowanie do pomieszczeń, wewnątrz których panuje temperatura +0°C do +10°C. Płat drzwiowy o grubości 80 mm izolowany pianą poliuretanową, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...
Remigiusz Zagraba: Obecnie jesteście Państwo w trakcie wprowadzania nowej i użytecznej usługi gwarancyjnej INFO GWARANCJA. Na czym ona polega?
Tomasz Szagun: Na 30 dni przed końcem okresu gwarancji produktu nasz automat przypomni klientowi o kończącej się opiec...