Informacje o produktach
Zakład Przetwórstwa Mięsnego RZEŹNIK w Jeżowie to sprawnie prosperująca firma rodzinna, zajmująca się skupem,
ubojem i przetwórstwem żywca wieprzowego i wołowego, rozbiorem półtusz wieprzowych
oraz sprzedażą (hurtową i detaliczną) mięsa i wyrobów wędliniarskich.
Od 1992 roku przedsiębiorstwo RZEŹNIK dostarcza swoim klientom mięsa i wyroby wysokiej jakości,
nieustannie rozwijając oraz powiększając produkcję i asortyment.
RZEŹNIK jest zakładem mięsnym zatwierdzonym do handlu, o dużej zdolności produkcyjnej, posiadającym własny transport.
Przedsiębiorstwo otrzymało certyfikat, upoważniający je do handlu z krajami UE, a zakup nowoczesnych maszyn ułatwił
dostosowanie zakładu do wymogów Unii Europejskiej.
W 2004 roku wdrożony został system HACCP; zakład znajduje się pod stałym nadzorem weterynaryjnym.
Swoim klientom firma RZEŹNIK oferuje bogaty wachlarz wysokiej klasy przetworów mięsnych, produkowanych na bazie tradycyjnych receptur,
sprawdzonych przez setki zadowolonych klientów, przy użyciu najwyższej jakości naturalnych składników.
Asortyment zakładu obejmuje m. in.: wędzonki, kiełbasy grubo i drobno rozdrobnione, pieczenie, salcesony,
wyroby drobiowe i podrobowe, mięso wieprzowe oraz ćwierci wołowe.
Klient może dokonać wyboru spośród 80 rodzajów wędlin, których wysoka jakość i walory smakowe sprawiają,
że cieszą się niesłabnącą popularnością wśród odbiorców, a – co za tym idzie – popyt na nie stale wzrasta.
Zakład RZEŹNIK posiada własną sieć sprzedaży detalicznej na terenie województwa łódzkiego i mazowieckiego.
Sklepy:
95 – 047 Jeżów, ul. Piotrkowska 7/9
96 – 100 Skierniewice ul. 500-Lecia 1/3
96 – 100 Skierniewice, ul. Szarych Szeregów 2
96 – 100 Skierniewice, ul. Batorego 14
95 – 015 Głowno, ul. Swoboda 26
95 – 015 Głowno, ul. Swoboda 2/6
95 – 015 Głowno, ul. Sikorskiego 98
95 – 040 Koluszki, ul. Brzezińska 2
99-417 Bolimów, ul. Rynek Kościuszki1
96-500 Sochaczew, ul. Podzamcze 8
96- 500 Sochaczew, ul. 600- lecia 20b
96-515 Teresin, ul Szymanowska 23
96-200 Rawa Mazowiecka, ul. Tomaszowska 10
95-060 Brzeziny, ul. Traugutta 11
W 2005 roku firma wzięła udział w "Wojewódzkim Konkursie Wyrobów Wędliniarskich" – Bratoszewice 2005,
w którym otrzymała pierwszą nagrodę za wysoką jakość produktów.
Od 2006 roku funkcjonuje nowy zakład, w którym znajdują się mroźnie na około 200 ton mięsa, linia technologiczna do produkcji mięsa mielonego
oraz ubojnia bydła wołowego. Ubojnia posiada własny park maszynowy, wyspecjalizowane samochody, przeznaczone do przewozu mięsa, oraz żywe zwierzęta.
Wykwalifikowana kadra pracownicza z wieloletnim doświadczeniem jest gwarantem spełniania wszystkich wymogów UE oraz nieustannego powiększania produkcji.
Nowoczesna linia ubojowa bydła wołowego znajduje się pod ścisłym nadzorem służb weterynaryjnych.
Zakład RZEŹNIK w Jeżowie jest jednym z najbardziej dynamicznie rozwijających się zakładów w centrum kraju.
Ubojnia Sklep
Potwierdzeniem ugruntowanej pozycji firmy na rynku krajowym są m. in.:
- certyfikat upoważniający do handlu z krajami Unii Europejskiej
- wiele zdobytych nagród i wyróżnień;
- system HACCP – 2004 rok
- zatwierdzenie zakładu do handlu o dużej zdolności produkcyjnej.
Czytaj także:
Mięso wołowe w elementach, łódzkie - propozycja ZPM "Rzeźnik"
Ćwierci wołowe polskiej produkcji - łódzkie
Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o naszej firmie na stronie internetowej www.rzeznik-jezow.pl.