Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” jest firmą rodzinną z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. W zakresie działalności zakładu znajduje się skup, ubój i przetwórstwo żywca wołowego i wieprzowego, rozbiór półtusz wieprzowych oraz sprzedaż mięsa i wyrobów wędliniarskich.
Z.M.P. „Rzeźnik” dla zakładów przetwórstwa mięsnego oferuje m.in. wołowinę, ćwierci wołowe, ozory wołowe, polędwicę wołową, płuca wołowe , wątrobę wołową, mięso wieprzowe, wątrobę wieprzową, żołądki wieprzowe, ogony, podroby.
Wśród wyrobów wędliniarskich, produkowanych na bazie tradycyjnych receptur, można znaleźć m.in. wędzonki, kiełbasy, pieczenie, salcesony, wyroby drobiowe i podrobowe.
Zakład dysponuje własnym transportem, a towar jest dowożony do odbiorców. Posiada certyfikat do handlu z krajami Unii Europejskiej. Może też pochwalić się wieloma zdobytymi nagrodami i wyróżnieniami oraz systemem HACCP.
Szczególnie zachęcamy do współpracy zakłady produkcyjne, którym „Rzeźnik” może dostarczać elementy mięsne. Więcej informacji można uzyskać pod telefonem: (46) 875 55 90.