Schłodzone ćwierci wołowe polskiej produkcji szczególnie polecane są zakładom przetwórstwa mięsnego do dalszego rozbioru na części kulinarne i późniejszej sprzedaży. Nadają się także do produkcji wędlin i dań gotowych takich jak kotlety, roladki, devolaje. Również sklepy i hurtownie zaopatrują się w ćwierci wołowe, a następnie sprzedają porcjowane, świeże mięso w elementach.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” z województwa łódzkiego proponuje sprzedaż ćwierci wołowych pakowanych w opakowania vacuum lub stretchowane. Nowoczesna linia ubojowa bydła wołowego jest pod ścisłym nadzorem służb weterynaryjnych, aby zapewnić produkty jak najlepszej jakości. Warto dodać, że Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” zaopatruje się w surowiec wyłącznie ze sprawdzonych hodowli miejscowych rolników. To również pozytywnie wpływa na uzyskiwane ćwierci wołowe.
Firma posiada własny transport, w związku z tym towar dowożony jest bezpośrednio do odbiorców. Dzięki uzyskanym uprawnieniom pozwalającym na handel z krajami UE firma otwarta jest na współpracę również za granicą. Chcesz wiedzieć więcej? Skontaktuj się z firmą telefonicznie pod numerem 605 240 208 lub mailowo rzeznik@rzeznik-jezow.pl.