FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Kiełbasa biała parzona - wielkopolskie

 

Nowa moda powraca do korzeni.

Współcześni konsumenci zaczynają doceniać dzisiaj to, co zdrowe, prawdziwe i najprostsze. Szczególnie widoczne trendy w tym zakresie obserwujemy obecnie w branży spożywczej a szczególnie w przetwórstwie mięsnym. Klienci nie kierują się już tylko ceną, ale na pierwszym miejscu stawiają m.in. na "czystą" etykietę, walory smakowe, markę producenta. Obecnie przywoływane są smaki z dzieciństwa, o których wielu mówi, ale nie każdy potrafi je przywrócić, gdyż wymaga to posiadania dawnych receptur, wysokiej jakości mięsa, umiejętności masarskich i przede wszystkim pasji.

Najlepszym momentem, aby w zacnym rodzinnym i przyjacielskim gronie wspominać często zapomniane czasy, gdzie zdrowe jedzenie było na porządku dziennym, są święta i bardzo popularne w Polsce grillowanie. Idealnie na te okoliczności wpisuje się kiełbasa biała parzona, która została wytworzona w Zakładzie Mięsnym Szwagros z Kraszewic w województwie wielkopolskim, który od 1998 r. zdobywa uznanie i zaufanie klientów, każdego dnia tworząc unikatową na skalę krajową ofertę mięs i wędlin.

Co jest sekretem powodzenia kiełbasy białej od firmy Szwagros?

Przede wszystkim jej zachwycający smak i skład, który mieści się w jednej linijce naprawdę niewielkiej etykiety.
Bez tajemnicy i z dumą wygląda on tak: wieprzowina kl. II a, wieprzowina kl. II b, wieprzowina kl.III plus przygotowana na zakładzie mieszanka naturalnych przypraw takich jak: sól, majeranek, czosnek, pieprz. Największym sekretem jest jej sposób wytworzenia i etapy, które zachodzą podczas wyrabiania i parzenia. Nieodzownym elementem jest także nadzór masarza z wieloletnim doświadczeniem, który doskonale pamięta tamte czasy.

Kiełbasa biała parzona Szwagros, aby mogła dotrzeć do konsumenta niezmieniona w smaku i zapachu, zapakowana jest nie w vacuum, ale w opakowanie map.

 

"SZWAGROS" Masarstwo - Wędliniarstwo Sp. z o.o.

                 telefon: 62 731 27 00             e-mail: szwagros@szwagros.pl            www: szwagros.pl
 
 
 
 
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.