PFPŻ zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności” - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

PFPŻ zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się 24-25 maja 2017 r. w Hotelu Warszawianka, Jachranka 77, 05-140 Serock.

W programie m.in.:

- Nowości w systemach certyfikacji: FSSC 22000 v.4, IFS v.7, BRC v.7,

- Przewodniki Komisji Europejskiej dotyczące substancji dodatkowych, aromatów i enzymów,

- Prace legislacyjne z zakresu materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością istotne z punktu widzenia przedsiębiorstw spożywczych,

- Aspekty mikrobiologiczne w przemysłowej produkcji żywności,

- Aktualne prace Komisji Europejskiej z zakresu znakowania produktów spożywczych,

- Zanieczyszczenia żywności – akrylamid, estry 3-MCPD i inne zanieczyszczenia żywności,

- Prace urzędu EFSA istotne z punktu widzenia przemysłu spożywczego,

- Nierzetelne informacje o produktach spożywczych zamieszczane w mediach i portalach internetowych – możliwości obrony i dochodzenia swoich praw,

- Wytyczne Codex Alimentarius dotyczące wirusów w żywności - zapisy, na które warto zwrócić uwagę.

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Źródło: Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.