W dniach 16-18 czerwca 2016 r. odbędzie się w Kenii 19 edycja wystawy FOOD HOSPITALITY&AGRICULTURE EXHIBITION, Prezentować będzie nie tylko produkty żywnościowe, ale także technologie i sprzęt dla przemysłu spożywczego oraz branży hotelarskiej. Przedstawione zostaną współczesne tendencje w dostarczaniu, pakowaniu oraz innych usługach związanych z sektorem spożywczym. Wystawa będzie także okazją do komunikacji między producentami towarów i usług,
a klientami.
Podczas wystawy zaprezentują się wystawcy produktów spożywczych, sprzętu, wyposażenia z ponad 20 krajów. Bieżąca edycja wystawy koncentrować się będzie na produktach żywnościowych, wśród których zwiedzający znajdą m.in. wyroby mięsne.
Więcej informacji nt. wystawy można znaleźć na stronie internetowej:
http://www.expogr.com/kenyafood/
Źródło: Agencja Rynku Rolnego