O firmie
Smak Turcji w najlepszej jakości
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Besa Food Sp. z o.o. istnieje od 2011 roku. Jego siedziba mieści się w Ujarzanowie pod Siedlcami.
Od samego początku działalności firma zwracała szczególną uwagę na trzy sprawy, są to:
· najwyższa jakość produktów,
· bezpieczeństwo zdrowotne wyrobów,
· zadowolenie klientów
Działalność Besa Food skupia się wokół trzech kategorii; rozbioru kurcząt i wołowiny, produkcji kebabu wołowego i drobiowego oraz sprzedaży hurtowej i detalicznej mięsa świeżego i kebabów.
Najwyższą jakość zdrowotną i handlową produktów w firmie zapewniają wdrożone tu systemy, tj.: HACCP, GHP i GMP. Produkcja nieustannie podlega też ścisłej kontroli urzędowych lekarzy weterynarii.
W swojej ofercie zakład posiada:
- kebab wołowy 50/50 (mięso wołowe + mięso wołowe mielone), kebab 70/30 (mięso wołowe + mięso wołowe mielone), kebab 100/0 (mięso wołowe mielone),
- elementy wołowe,
- kebab z kurczaka (mięso z całego kurczaka), kebab z uda kurczaka (udo z kurczaka),
- elementy drobiowe.
Od początku istnienia Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Besa Food potrzeby konsumentów stawiane były na pierwszym miejscu. Warto więc w tym miejscu podkreślić fakt, że z myślą o swoich klientach firma nieustannie poszerza i zmienia ofertę.
Potrzeby konsumentów na pierwszym miejscu
Czytaj także:
Kebab zdominował polską gastronomię
Kebab drobiowy i wołowy- producent Besa Food
Kebab pieczony wołowy i drobiowy – producent