O Firmie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Kabanos” to producent najwyższej jakości wędlin i mięsa w województwie podkarpackim. Zakład istnieje od 1992 roku i jest zlokalizowany w Przecławiu. Kompleksowa działalność firmy, czyli własny skup surowca, ubój, produkcja, a następnie dystrybucja zapewnia systematyczne dostawy świeżych produktów do kontrahentów.
Zakład posiada nowoczesne maszyny, chłodnie i mroźnie, a grupa specjalistów dba o to, aby smak wyrobów odpowiadał gustom nawet najbardziej wymagających klientów.
„Kabanos” oferuje świeże mięso wieprzowe i wołowe, ponad 60 różnych rodzajów wędlin, kiełbasy cienkie, szynki, wędzonki, parówki, a także inne wyroby. Do najbardziej rozpoznawalnych produktów „Kabanosa” należy kiełbasa starowiejska, szynka hrabiego i szynka starowiejska. Najlepsze wypróbowane receptury gwarantują doskonały, staropolski smak wędlin. Produkty pakowane są vacuum, map co przedłuża termin przydatności do spożycia a charakterystyczne opakowanie zapewnia estetyczną ekspozycję w ladzie.
Szynki Wędzonki Wędliny Kiełbasy Cienkie
Parówki Wyroby Podrobowe Mięsa Wieprzowe Mięsa Wołowe
Firma zaopatruje 20 sklepów firmowych, hurtownie, sieci handlowe, szpitale, restauracje i domy weselne, a wyroby dostępne są również poza granicami kraju- w Szwecji, Norwegii, Włoszech czy na Ukrainie.
Dokładne adresy sklepów firmowych można znaleźć na stronie www.kabanos.pl/sklepy-firmowe
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Kabanos” gwarantuje klientom najwyższą jakość i doskonały smak produktów.
Zapraszamy do kontaktu pod numerem +48 (17) 58 13 307 lub +48 (17) 77 47 324.
Czytaj także:
Produkty z dziczyzny w słoikach, producent podkarpackie
Burgery z dziczyzny - staropolski smak