fot.Kabanos Przecław
Burgery z dziczyzny – staropolski smak w nowoczesnym wydaniu !
Coraz częściej w polskiej gastronomii mamy możliwość degustować dziczyznę – specjalność tradycyjnej polskiej kuchni. W odpowiedzi na oczekiwania klientów producent wędlin z dziczyzny firma Kabanos Przecław wprowadziła do swojej oferty nowe produkty, które świetnie sprawdzą się w sezonie grillowym. Burger z dzika oraz burger z jelenia to doskonała okazja na urozmaicenie karty, wprowadzenie produktów które zaskoczą klientów wspaniałym smakiem i aromatem.
Wyprodukowane w 100% z mięsa z dziczyzny, bez dodatku wzmacniaczy smaku i sztucznych dodatków. Produkt mrożony, dostępny jest w gramaturze 150g i 200g. Pakowany po 2 szt do sprzedaży w sklepach detalicznych, lub po 10 szt. dla gastronomii.
fot.Kabanos Przecław
Kabanos Przecław oferuje również wędliny z dziczyzny, produkty w słoikach, dania wolno gotowane, kiełbasę grillową z dzika, kiełbasę białą z dzika, boczek z dzika do burgera, kiełbasę z dzika na pizzę czy parówki z dzika do hot-dogów.
fot.Kabanos Przecław
Producent Wędlin - podkarpackie KABANOS - Zakład Przetwórstwa Mięsnego