Hurtownia Albo - wywiad z Anną Leszczyńską - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Hurtownia Albo - wywiad z Anną Leszczyńską

„Od pewnego czasu obserwujemy trend, który wskazuje na preferencje w kierunku tzw. wyższej półki. Oznacza to, że klienci kupują droższe produkty o wyższej zawartości mięsa niż kilka lat temu.” – mówi Anna Leszczyńska, Dyrektor Biura Zarządu Hurtowni ALBO Sp. z o.o.

 

Remigiusz Zagraba: Hurtownia ALBO jest największą firmą dystrybucyjną wędlin i mięsa na południowym Mazowszu. Kto jest Państwa głównym odbiorcą i ile oddziałów posiadacie?

Anna Leszczyńska: Wśród naszych głównych odbiorców znajdują się zarówno sklepy sieciowe, jak i klienci indywidualni nie zrzeszeni w żadnej grupie handlowej. Firma Albo posiada cztery oddziały: Radom, Łódź, Kielce i Rzeszów.

R.Z.: Jakie rodzaje mięs i wędlin można w niej znaleźć w ofercie hurtowni ALBO?

A.L.: W ofercie firmy znajduje się 1200 pozycji asortymentowych wędlin, 40 najbardziej znanych producentów w Polsce. Firma posiada również swoje marki produktów SWOJSCY i TRADYCJA. Obie marki cechuje wysoka jakość i ciekawe walory smakowe. TRADYCJA to linia wędlin o doskonałych walorach smakowych, której recepta wytwarzania była przez lata dopieszczana i udoskonalana. Najważniejszą cechą wędlin z tej linii jest zachowanie naturalnej soczystości mięs, co pozwala na uzyskanie niepowtarzalnego smaku i aromatu wyrobów. Przy produkcji wędlin z linii TRADYCJA łączy się najnowszą technologię z tradycyjnymi recepturami i metodami, co pozwala na produkcję wyrobów, poszukiwanych przez najbardziej wymagających smakoszy. Na gamę produktów marki SWOJSCY składa się pełen przekrój wyrobów wędliniarskich. Produkty wytwarzane są wyłącznie w tradycyjny sposób. Wędzone w tradycyjnych wędzarniach. Odpowiedni proces tworzenia tego produktu pozwala na otrzymanie soczystych i aromatycznych wędlin.

Oprócz wędlin w sprzedaży dostępny jest również szeroki asortyment mięsa drobiowego (kurczak, kaczka, gęś, indyk) oraz mięsa wieprzowego i wołowego. Firma posiada własny, największy w regionie wydział rozbioru mięsa wieprzowego i drobiowego. Surowce pochodzą od sprawdzonych i pewnych dostawców z renomowanych zakładów. Zarówno wydział rozbioru mięsa wieprzowego, jak i drobiowego działają w oparciu o system zapewnienia bezpieczeństwa żywności (HACCP), jak również znajdują się pod stałym nadzorem weterynaryjnym.
Zakład posiada uprawnienia do handlu z krajami UE.

Co miesiąc ukazuje się katalog produktów firmy Albo i Grupy Multi Food S.A.W katalogu znajdziecie Państwo: bogaty asortyment produktów, wiele nowości, najlepsze ceny na polskim rynku.

R.Z.:  Co Państwa wyróżnia spośród innych hurtowni mięsno-wędliniarskich?

A.L.:

1. Wiarygodność i wieloletnie doświadczenie  firma działa już 18 lat na rynku. Wielokrotnie odznaczana certyfikatem wiarygodności biznesowej, złotym certyfikatem rzetelności. Gro Klientów naszej Firmy to klienci z wieloletnim stażem współpracy. Wielu Klientów otwierając kolejny punkt zaprasza nas do dalszej - nowej współpracy, co stanowi dla nas najlepszy i najcenniejszy z dowodów zaufania.

2. Efektywna współpraca – dążymy do przyjaznej i profesjonalnej obsługi. Jesteśmy elastyczni i dostosowujemy się do potrzeb naszych Klientów.

3. Kompleksowa obsługa – jesteśmy z klientem na każdym etapie transakcji kupna-sprzedaży – od zamówienia poprzez jego realizację, z dostawą do punktu sprzedaży.

4. Pracownicy – dokładamy wszelkich starań, aby każdy z naszych pracowników posiadał niezbędne przygotowanie. Każdy Klient może liczyć na nasze zaangażowanie, pracownicy dostępni są dla Państwa również poza standardowymi godzinami pracy.

 

R.Z.: Firma Albo należy do grupy MultiFood. Co to oznacza dla Państwa potencjalnych klientów?

...

R.Z.: Na jakie produkty mięsne Pani zdaniem jest dzisiaj największe zapotrzebowanie? Po co najczęściej sięgają klienci?

...

R.Z.: Kto może zostać Państwa dostawcą i czy jesteście otwarci na nowe produkty, firmy?

...

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.