Pozyskanie stałych klientów w sklepie mięsnym, na stoisku mięsnym to duże wyzwanie.
Mięso wieprzowe to jeden z najczęściej kupowanych produktów do przygotowania dań obiadowych m.in.: pieczeni, gulaszy, kotletów. Kupując mięso, największą uwagę zwraca się na jego świeżość, która bardzo często wyrażana jest w barwie i zapachu. Warto podkreślić, że produkty mięsne charakteryzują się krótkim terminem przydatności, a czas jest ważnym aspektem w jej utrzymaniu. Najlepszym rozwiązaniem dla sklepu mięsnego, jest współpraca z producentem, który zapewnia codzienne dostawy świeżych elementów mięsnych.
Jednym z producentów mięsa wieprzowego, który prowadzi bieżącą obróbkę mięsa jest Zakład Rozbioru Mięsa DOMINEX, w którego ofercie dostępne są wysokiej jakości elementy mięsne bez „nastrzyku”, a trzoda chlewna pochodzi z polskich gospodarstw.
Firma DOMINEX specjalizuje się w rozbiorze szynki wieprzowej, uzyskując najwyższej jakości
szynkę górną, szynkę dolną, szynkę kulkę oraz biodrówkę, ponadto II wp. klasy A i Iwp. klasy IB.
Głównymi odbiorcami elementów z szynki są masarni na terenie Polski, a w najbliższej okolicy firma DOMINEX zaopatrujemy sklepy mięsne, placówki gastronomiczne typu restauracje, szkoły, przedszkola, dostarczamy również mięso do sieci sklepów.
Zamówienia realizowane są w ciągu 2 dni. Elementy mięsne pakowane są vacuum lub sprzedawane luzem, wszystko zależy od zamówienia klienta — mówi Agnieszka Walczak właściciel firmy DOMINEX z Radzanowa, mazowieckie.
Szczegółowe informacje o elementach mięsa wieprzowego i warunkach współpracy uzyskacie Państwo pod numerem 602 137 879 lub klikając tutaj.
Producent mięsa wieprzowego- DOMINEX