Śląska tradycja - produkty regionalne Ernestyn Janeta - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Śląska tradycja - produkty regionalne Ernestyn Janeta

Wyrabianie wędlin na Śląsku to wielka tradycja. To właśnie z tego regionu pochodzą wyroby, które zna niemal cała Polska. Rzeźnictwo śląskie jest cenione nie tylko w kraju nad Wisłą, ale też w wielu krajach europejskich. Od 1989 r. Ernestyn Janeta z Lubomii wraz z rodziną dba o to, aby wyroby przez niego wytwarzane były tradycyjne, smaczne i jak najlepszej jakości, takie na śląską nutę.

Oto TOP 4, które w 2023 roku powinniście Państwo spróbować !


fot.ZM Ernestyn Janeta

Szyneczka lubomska - Produkowana z najlepszego mięsa wieprzowego pochodzącego z własnej hodowli. Wędzona w tradycyjnej wędzarni opalana drewnem bukowym i owocowym co daje niepowtarzalny nigdzie smak i aromat.

  

fot. ZM Ernestyn Janeta

Pasztet lubomski - Grubo mielony w osłonce naturalnej charakteryzuje się smakiem i konsystencją nawiązującą do tradycyjnego pasztetu wyrabianego podczas świniobicia.



fot. ZM Ernestyn Janeta

Salceson lubomski - Salceson czarny podrobowy z dodatkiem mięsa z głów oraz starannie dobranej mieszance ziół i przypraw nadający smak i aromat.



fot. ZM Ernestyn Janeta

Kiełbasa lubomska - Grubo rozdrobniona kiełbasa w osłonce naturalnej z wyselekcjonowanego wysokiej jakości mięsa wieprzowego wędzona w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem.

 

Wędliny tradycyjne Śląsk JANETA ERNESTYN - Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski

telefon: 32 451 61 16, 32 451 61 50         e-mail: biuro@janeta.pl         www: janeta.pl
 

Autor: Materiał promocyjny ERNESTYN JANETA
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.