XLI DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. „O dobre imię polskiego mięsa” - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

XLI DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. „O dobre imię polskiego mięsa”

KOMUNIKAT

XLI DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO

pt. „O dobre imię polskiego mięsa”

odbędą się w Domu Technika NOT, w Warszawie przy ul. Czackiego 3/5, III piętro,
w dniu 22 maja 2014 r.

Program

Sala A

Godz. 900 – 1000

·         Rejestracja uczestników

·         Rozwieszenie posterów

Sala B

Godz. 1000– 1010

 

Godz. 1010 – 1040

 

Godz. 1040 – 1125

 

 

Godz. 1150 – 1250

 

     Godz. 1250 – 1335

 

 

· Powitanie uczestników, otwarcie sympozjum – Renata Jędrzejczak, dyrektorInstytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie

· Reklama i antyreklama polskiego mięsa w mediach – Stanisław Tyszkiewicz, Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu IBPRS w Warszawie

 

· Biologiczna ewolucja krajowej populacji świń – Dariusz Lisiak, Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu IBPRS w Poznaniu

 Przerwa, dyskusje w ramach sesji posterowej

 

        · Doniesienia Firm współpracujących z przemysłem mięsnym i drobiarskim 
         o nowościach technicznych i technologicznych

        · Zmiany przepisów Unii Europejskiej dotyczące stosowania wybranych dozwolonych            substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa – Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego, Państwowy Zakład Higieny

·         Podsumowanie sesji posterowej i zakończenie sympozjum, zdjęcie posterów

Sala A

Godz. 1400

 

·         Ogłoszenie wyników XLI KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2014, w grupie: kiełbas, produktów blokowych, wędlin podrobowych, wyrobów garmażeryjnych, galaret mięsnych i mięsno-warzywnych, konserw, produktów typu „żywność wygodna” i innych

· Degustacja nagrodzonych produktów

 

Zgłoszenia na XLI DNI należy dokonać do dnia 19 maja 2014 r. na adres: Oddziału Technologii
Mięsa i Tłuszczu IBPRS, ul. Jubilerska 4, 04-190 Warszawa, Fax. 22 610-23-66, e-mail: piotr.szymanski@ipmt.waw.pl . Formularz zgłoszeniowy jest dostępny na stronie http://www.ipmt.waw.pl/
Opłata za uczestnictwo wynosi 250 zł + 23% VAT od osoby lub promocyjnie 100 zł + 23% VAT od osoby
z zakładu mającego aktualną umowę w formie know-how lub biorącego udział w KONKURSIE.
Wpłaty należy dokonać na konto Instytutu: Bank Pekao S.A. X O. w Warszawie ul. Płowiecka 1/3 
67 1240 1095 1111 0000 0336 5564 z podaniem w tytule przelewu „DNI - WIOSNA 2014”. Można również dokonać wpłaty gotówką na miejscu.

     Uczestnicy otrzymają certyfikat o udziale w seminarium szkoleniowym. Informacji udzielają:
Piotr Szymański, Beata Rosińska, Piotr Moch, Jakub Kern-Jędrychowski tel. 22 509-70-27, 22 509-70-17,

22 509-70-28.

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w XLI  DNIACH PRZEMYSŁU MIĘSNEGO!

 

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.