Kiełbasa grillowa kujawsko-pomorskie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa grillowa kujawsko-pomorskie

 

Klient nasz Pan, więc polecaj mu to, co najlepsze!

Klienci są coraz bardziej wybredni i wymagający, a sprzedawcy- ekspedienci bardzo często bywają niepewni tego, co sprzedają.

 

Dlaczego tak się dzieje? Z prostego powodu, gdyż produkty, które polecają i sprzedają swoim klientom, nie zawsze są godne polecenia. W jednym przypadku będzie to niska zawartość mięsa a w innym dodatek MOM-u, czyli mięsa odkostnionego mechanicznie. Wpłynie to oczywiście na niską cenę, ale czy warto rekomendować produkty wątpliwej jakości, kosztem własnego samopoczucia?

Po pierwsze!

Dobry produkt zaczyna się od mięsa i jego pochodzenia. Najwartościowsze mięso pochodzi z małych, lokalnych polskich hodowli, gdzie zwierzęta żywione są naturalnym pokarmem.

Po drugie !

Liczy się zawartość mięsa w mięsie, czyli minimum 80% co świadczy o dobrej jakości np. kiełbasy.

Po trzecie !

Rodzaj mięsa, z jakiego wyrabiany jest wyrób. Karczek, boczek, szynka, łopatka, schab to jedne z najszlachetniejszych części wieprzowiny.

Czy spełnienie tych wszystkich aspektów jest możliwe?

Nareszcie tak, gdyż prawdziwą grillową ucztą, która może być chlubą każdego stoiska mięsnego, jest kiełbasa grillowa ekstra z majerankiem produkcji Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Lech Pniewski z kujawsko-pomorskiego. Produkt, którego zaletą jest lokalne pochodzenie mięsa a połączony boczek z łopatką w sumie 89% mięsności plus aromatyczne przyprawy, ostatecznie gwarantuje wyśmienitą biesiadę z  najbliższymi!

 

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Lech Pniewski

telefon: 56 495 50 49,      e-mail: masarnia53@wp.pl 

 

 

Czytaj także:

Kiełbasa Bydgoska Polska Wędzona z kujawsko-pomorskiego

 

Autor: Materiał promocyjny firmy ZPM LECH PNIEWSKI

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.