Zdj. Kiełbasa swojska - Markam
W koszyczku i na wielkanocnym stole nie może zabraknąć kilku tradycyjnych potraw i przysmaków. Jednym z nich jest kiełbasa, którą serwuje się na różne sposoby.
Jednak, aby każda z przygotowanych potraw miała odpowiedni smak, jakość kiełbasy ma ogromne znaczenie. Bardzo ważne jest, aby kiełbasa produkowana była wyłącznie tradycyjnymi metodami, z dobrego gatunkowo mięsa. Jeżeli dochodzi do tego jeszcze zaangażowanie oraz pasja masarza, otrzymujemy wyrób perfekcyjny...
Kiełbasa swojska tradycyjna z Kasinki... prawdziwy rarytas wśród kiełbas!
Wysokogatunkowe mięso wieprzowe, czosnek, sól i pieprz to sekret niezwykłego smaku, jaki powstaje w przedsiebiorstwie "Markam" na południu Polski.
Kiełbasa ma postać niewielkich ciemnych pętek. W każdym kęsie odkrywa się kruchość wieprzowego mięsa i przypraw. Całość dopełnia powstająca naturalnie w procesie produkcji galaretka.
Jest to produkt idealnie wpisujący się w wielkanocną tradycje. Zapewne więc Kiełbasa swojska tradycyjna z Kasinki, również w tym roku zagości na wielu polskich stołach, sprawiając że święteczne potrawy pozostaną na długo niezapomniane.