Plastikowe pojemniki na mięso - czyli jaka skrzynka najlepsza? - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Plastikowe pojemniki na mięso - czyli jaka skrzynka najlepsza?

Plastikowe pojemniki na mięso to element niezbędny w każdej masarni, zakładzie mięsnym, czy sklepie. Pojemniki wykorzystywane są do przechowywania produktów mięsnych, drobiarskich oraz ryb. Mają też inne przeznaczenie - służą do transportowania mięsa, jak również przewożenia piskląt. W takich pojemnikach dostarczane jest mięso oraz wędliny do sklepów spożywczych, sieci handlowych oraz hurtowni. Dlatego przy wyborze odpowiedniego rodzaju pojemników warto zasięgnąć informacji, jaką skrzynkę wybrać.

W procesie rozbioru mięsa i przechowywania w chłodni polecane są pojemniki o większej nośności do 150 kg, które można ustawić w słupku, dzięki czemu zajmują niewiele miejsca w magazynie chłodniczym.  

Przy wyborze skrzynki warto zwrócić uwagę na preferencje zamówieniowe naszego kontrahenta, wybieramy taką wielkość, która mniej więcej odpowiada stałym zamówieniom kilogramowym produktu. Niezbyt dobrze wygląda skrzynka przepełniona mięsem lub taka, w której produkt zakrywa jedynie dno. 

Do transportu wędlin, mięsa idealnym rozwiązaniem są skrzynki transportowe z pokrywą. Zapewniają one świeżość i bezpieczeństwo produktu. 

Pojemniki wykonane są z tworzyw odpornych na zmiany temperatur (polietylen oraz polipropylen) - zachowają swoje właściwości zarówno przy -30 jak i +60 stopniach Celsjusza. Posiadają atesty higieny oraz są dopuszczone do kontaktu z żywnością. 

ww.FirmyMiesne.pl

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.