Od 20 lat staramy się sprostać oczekiwaniom i gustom naszych klientów.
Tę długą obecność na rynku, zawdzięczamy ogromnemu zapałowi, determinacji oraz pracy całego zespołu firmy „Mięso i Wędliny Zofia Zawrot”.
Początki były trudne i skromne, jeden samochód, troje ludzi i mnóstwo chęci do pracy. Dziś jesteśmy firmą zatrudniającą ponad 80 osób, posiadamy sieć sklepów, kilka samochodów oraz nowoczesne maszyny do produkcji. Staramy się działać spokojnie, bez pośpiechu, co daje nam stabilizację, która jest marzeniem wielu mniejszych i większych firm w dobie szalejącego kryzysu. Owa stabilizacja daje nam samowystarczalność i elastyczność. Możemy produkować i nowocześnie i tradycyjnie. Jedno nie musi wadzić drugiemu. Nasz sukces można zmierzyć, nie tylko przy pomocy bazy materialnej, ale biorąc też pod uwagę sympatię klientów i uznanie ekspertów. O tej pierwszej przekonujemy się każdego dnia, to ciepłe słowa kupujących nasze produkty. Zadowoliliśmy zresztą podniebienia nie tylko mieszkańców naszego regionu, o czym świadczy między innymi wysoka lokata na Targach Żywności Polagra w 2005 roku czy miły dla nas wyrok kapituły konkursu Sposób na Sukces w 2005 r., oraz wiele innych wyrazów uznania doceniających nasze produkty.
Jednak największym sukcesem mijającego 20-lecia naszej działalności, jest to, że udało nam się zbudować firmę rodzinną, w której równie ważna jest jakość produktów, zadowolenie klientów i pracowników.
Mamy nadzieję kontynuować tradycję i cieszyć naszych klientów przez kolejne pokolenia.