Wędliny z indyka premium- producent Indyk Mazury - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Wędliny z indyka premium- producent Indyk Mazury

Mięso indycze to przede wszystkim dużo pełnowartościowego białka i cennych witamin A, B1, B2, B12, a także minerałów m.in.: cynku, magnezu, potasu, fosforu i żelaza. Ponadto jest lekkostrawne i niskokaloryczne oraz charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu, co oznacza, że jest chude! Wysokobiałkowość mięsa z indyka może służyć za doskonałą dietę.

Czy na rynku polskim brakuje wędlin z indyka?

Obecnie mamy bardzo duży wybór różnych wędlin, lecz mało jestwyrobów z indyka klasy premium. Tę właśnie niszę zagospodarowała firma INDYK MAZURY, która wprowadziła unikatowe, smaczne i tradycyjne wyroby indycze. 

Produkty bardzo wysokiej jakości polecane dla konsumentów, którzy się zdrowo odżywiają, a zwłaszcza filet maślany z indyka oraz udo pieczone z indyka. Produkty te można spożywać zarówno na zimno i gorąco jako dania gotowe.

Dlaczego właśnie wędliny z indyka?

Aspekty prozdrowotne i stale rosnąca grupa konsumentów wybierająca zdrowy styl życia zainspirowała właścicieli i pracowników firmy, aby podążać właśnie w tym kierunku. Zaangażowanie, determinacja i przede wszystkim pasja pozwoliły na stworzenie linii produktów bez konserwantów, z której można być dumnym!

Regionalni czy lokalni?

Choć kompozycje przypraw są przygotowywane według gustów smakowych regionu warmińsko-mazurskiego, to swoją nutę smakową odnajdą także mieszkańcy innych regionów Polski, gdyż użyte przyprawy i zioła to nie tylko naturalność, ale też polska tradycja. 

 


W skład nowej linii INDYK MAZURY wchodzą takie przysmaki jak:

Pasztet z indyka                                        Pieczeń z indyka

Pierś maślana z indyka                             Udo pieczone z indyka

 

Indyk-Mazury Spółka z o.o. Sp. K.

telefon: 89 646 22 81       e-mail: handel1@indyk-mazury.pl         www: indyk-mazury.pl
 

Autor: Materiał promocyjny firmy INDYK MAZURY, autor: Remigiusz Zagraba

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.