fot.Gold Drób
Jedzenie posiłków poza domem jest coraz bardziej popularne. Polacy są zapracowani, a przygotowywanie codziennych posiłków jest nie tylko czasochłonne, ale też dla wielu osób wręcz niemożliwe.
Ciekawym rozwiązaniem jest więc spożywanie posiłków w sprawdzonych i renomowanych lokalizacjach gastronomicznych, najlepiej zlokalizowanych w centralnych miejscach miasta z dostępem do parkingu.
Na co warto, zwrócić uwagę wybierając się na gotowy obiad?
Podstawowym kryterium będzie przede wszystkim to czy potrawy przyrządzane są ze świeżych produktów, a także czy nie zawierają konserwantów oraz tzw. polepszaczy smaków, których zdecydowanie należy unikać.
Jaki rodzaj mięsa na obiad?
Dobrym wyborem będzie drób, gdyż jest cennym źródłem pełnowartościowego białka, które jest łatwo przyswajalne przez nasz organizm. Jest także bogate w witaminy z grupy B oraz mikroelementy takie jak cynk, magnez i potas, które wzmacniają nasz układ odpornościowy. Co więcej, mięso białe charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i cholesterolu, dzięki czemu jest polecane przez dietetyków także osobom na diecie. Warto podkreślić, że jest lekkostrawne, dzięki temu będziemy mieć dużo energii na resztę dnia!
Podsumowując!
Dobra lokalizacja, parking, menu oparte na drobiu najwyższej jakości, zawsze świeże i gorące dania, brak konserwantów to atuty sieci gastronomicznej KURCZE PIECZONE. Jedyną wadą są długie kolejki, ale sprawna obsługa stara się każdego dnia, aby każdy klient był zadowolony, wyjątkowo ugoszczony i zdrowo odżywiony!
Kurczaki na rożno- producent Gold Drób