Świeże mięso wieprzowe jest surowcem, który najczęściej wykorzystuje się do wyrobu różnego rodzaju wędlin. Karkówka wieprzowa, łopatka, boczek, czy schab to elementy wieprzowiny,
z których produkuje się szynki, kiełbasy, pasztety oraz inne wędliny. Duży wpływ na końcowy produkt ma jakość półtusz, z których rozbierane są poszczególne elementy.
Zakład Mięsny Suchan to jeden z największych dostawców mięsa w Małopolsce. Gwarantuje najwyższe standardy produkowanej żywności. W ofercie zakładu znajdują się półtusze oraz elementy wieprzowe. Świeże mięso wieprzowe pozyskiwane jest z własnego rozbioru z wyłącznie krajowego surowca. Zdolność ubojowa firmy wynosi kilka tysięcy sztuk miesięcznie. Oferta Zakładu Mięsnego Suchan kierowana jest głównie do zakładów przetwórstwa, ale także do hurtowni i sklepów mięsnych.
Zaprszamy do kontaktu
Rozbiór mięsa wieprzowego, producent małopolskie- Zakład Mięsny Suchan