Tradycyjne z krwią wieprzową lub białe bez jej zawartości. Parzone oraz pieczone. Wszystkie
z dodatkiem przypraw naturalnych. Każda na bazie regionalnej janowskiej kaszy gryczanej. Co więcej; wyprodukowane bez folii kolagenowych czy sztucznych osłonek a w jelicie naturalnym, czyli – wszystko do zjedzenia.
O kim mowa? O lokalnych kaszankach Matthias. Ich wyjątkowość doceni każda osoba, która poszukuje na rynku produktów tworzonych od początku do końca naturalnie. Warto dodać, że
w składzie nie znajdziesz konserwantów. Za 14-dniowym okresem ważności do spożycia kaszanek, stoi gwarancja jakości i naturalności. Należy pamiętać o tym, że kasza gryczana będąca podstawą kaszanek to produkt prozdrowotny. Zawiera dużo minerałów, w tym krzemionek.
Kto doceni lokalne kaszanki Matthias na bazie janowskiej kaszy gryczanej? Wbrew pozorom posmakują wielu dzieciom podane np. z jabłkiem i cynamonem. Dorosłych ujmie ich naturalny smak oraz wysoka jakość, a osoby starsze zakochają się w nich bowiem te przypomną im swojskie smaki
i zapachy z dzieciństwa.
Za unikalny smak lokalnych kaszanek Matthias zapłacisz ok. 7-8 zł/ kg (cena hurtowa). To niewiele za produkt tworzony zgodnie z naturą.
Już dziś spróbuj lokalnych kaszanek Matthias!