Zakłady Mięsne BERGER Sp.z O.O. - O firmie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Zakłady Mięsne BERGER Sp.z O.O.
Numer weterynaryjny: 24150208

telefon:
32 4577073
603106045
e-mail:
berger@berger.biz.pl

Odsłon: 31770

O firmie

ZAKŁADY MIĘSNE BERGER Sp. z O.O. mieszczą się na Górnym Śląsku - w Rydułtowach, niedaleko Rybnika. Od początku istnienia czyli od 1983 roku, właściciele firmy kładą nacisk na jakość, szlachetność wyrabianych produktów oraz tradycję, która przejawia się w proponowanym asortymencie. Produkujemy, przestrzegając standardów obowiązujących na rynku Unii Europejskiej. Obostrzenia oraz zastosowanie się do wszystkich norm dają gwarancję, iż wytwarzane produkty oraz system samej produkcji są na najwyższym poziomie, przez co finalny produkt jest najlepszej jakości.

Surowiec używany do wytwarzania naszych produktów - mięso, wędliny - pochodzi z rejonów bezpiecznych ekologicznie. Zaopatrujemy się u stałych dostawców, dzięki czemu znane są nam ich techniki oraz praktyki produkcyjne.

Jesteśmy producentem i dystrybutorem wyrobów, goszczących na stołach wielu polskich rodzin, które cenią nasze wyroby za wysoką jakość, znakomite walory smakowe. Wyroby nasze stają się coraz bardziej rozpoznawalne oraz zdobywają coraz to więcej podniebień. Zaopatrujemy rynek niemiecki, czeski i słowacki. Marka nasza budzi zaufanie konsumentów oraz daje gwarancję zakupu produktów na najwyższym poziomie.  

Szczególnie polecamy Państwu nasze specjały:

Kiełbasa Bergera                                                                                                             Szynka Cygańska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasztet królewski                                                                                                                                   Zawijaniec śląski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiełbasa pieprzowa                                                                                                                          Kiełbaski Litewskie

 

Na Śląsku nie tylko kopalnie węgla - czytaj całość...

Właściciele Zakładów Mięsnych Berger, Ślązacy z krwi i kości, tworzą najprawdziwsze smaki Śląska. Pielęgnując śląskie tradycje są oni wiarygodnym producentem „Ślónskich Szpecyjałów”. To jest właśnie nasze hasło przewodnie. Silnie podkreślamy nasze powiązanie ze śląską tradycją, a co za tym idzie produkujemy wysokiej jakości wędliny charakterystyczne dla naszego rejonu. Głównie stawiamy na jakość i wyroby Premium. Posiadamy informacje, że po nasze wędliny sięgają również celebryci, co daje nam gwarancję, że działamy we właściwym kierunku.

Ostatnio dokonaliśmy mnóstwo zmian wizerunkowych, które w najwłaściwszy i rzetelny sposób odzwierciedlają naszą pracę. Współpracujemy z najlepszymi specjalistami w zakresie marketingu, dzięki czemu posiadamy między innymi nowy logotyp, który celowo jest ściśle związany z historią Śląska. Nasze barwy to czarny – jak węgiel kamienny, czerwony – jak ramy okien symbolicznych budynków w dzielnicach Nikiszowiec i Giszowiec, oraz kremowy. Zmianie uległy opakowania produktów oraz design naszych sklepów firmowych. Nasza sieć sklepów liczy obecnie 45 punktów. Część z nich została już zrewitalizowana, ale czeka nas jeszcze ciągle mnóstwo pracy w tym zakresie. 

Monika Berger, Wiceprezes ds. Handlu i Marketingu    

    

Czytaj także:

Regionalne dania gotowe - Zakłady Mięsne Berger

Kiełbasa idealna na grilla - nowość firmy Berger, śląskie

Mięsa na obiad do podgrzania firmy Berger, śląskie

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięsne Berger na Śląsku

Kiełbasa sztygara - producent śląskie

Wędzonka ze Śląska - powrót do tradycji

Nowości produktowe na sezon grillowy, producent śląskie

Kiełbasa Krucha ze Wsi - nowość ZM Berger na święta

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.