FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Eksperci branży mięsnej

Krzysztof Jurgiel - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi o obecnej...

Rozmawiamy z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Krzysztofem Jurgielem   Od 18 lutego 2015 r. obowiązuje embargo na import wieprzowiny i jej przetworów do Rosji, Kazachstanu oraz Białorusi. Jak państwo polskie oraz firmy mięsne radzą sobie z tą...
Opublikowany: 31.03.2016 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety: eksport,

Krzysztof Szyndler - ZPM Hańderek o marketingu w branży mięsne...

„Bo diabeł tkwi w szczegółach” O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem. Jak ważny j...
Opublikowany: 10.12.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety: przetwórstwo mięsa,

Dlaczego warto stosować oświetlenie specjalistyczne? – Katarzy...

Odpowiednia prezentacja towaru jest kluczowym elementem zachęcającym klienta do zakupu. Profesjonalne oświetlenie nie tylko pomaga w sprzedaży, ale również pozwala na oszczędność energii elektrycznej. Odpowiednia barwa światła i poprawne ustawienie oświetlenia z pewno...
Opublikowany: 22.09.2015 Kategorie: Eksperci branży mięsnej, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Anna Domagała Nomax Trading Sp. z o.o.- „konsument podejmuje d...

Jaką osłonkę wybrać?- Anna Domagała Prezes Zarządu Nomax Trading Sp. z o.o. dla portalu FirmyMiesne.pl   Firma Nomax Trading od 25 lat istnieje na rynku, stale zwiększając swoje przychody i sprzedaż - jak Wam się to udaje na trudnym i konkurencyjnym rynku branż...

Józef Konarczak Pogorzela - staramy się nadążać za współczesny...

W  ostatnim  czasie wprowadził Pan do oferty dania gotowe typu  kotlety dewolay, szwajcary, delicje drobiowe. Dla kogo dedykuje Pan te produkty i co je wyróżnia? To co je wyróżnia to przede wszystkim, że są przygotowane z najlepszego mięsa i wy...

Sławomir Zalewski - Prezes Cechu Wędliniarzy i Rzeźników m. st...

  Kiedy i dlaczego powstał Cech Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie ? Obecnie istniejący Cech Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie, taką nazwę nosi od 2007 r., jest kontynuatorem tradycji przedwojennych cechów : Cechu Wędliniarzy w m....
Opublikowany: 04.03.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety: wędlina, cech wędliniarzy i rzeźników,

Marian Winiarski - Dyrektor Cechu Rzeźników Ziemi Łódzkiej- "p...

Dlaczego powstał Cech Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej? Odpowiedź jest jednoznaczna, Cech jako organizacja samorządu przedsiębiorców małych i średnich firm reprezentuje ich interesy. Jest zatem zainteresowany, aby w ramach branży mięsnej reprezen...

Krzysztof Borkowski- „polski producent ma ograniczony dostęp d...

  Planuje Pan ekspansję na rynki wschodnie: japoński, chiński i koreański. Jak duże jest to wyzwanie? Wyzwanie jest ogromne, ale w chwili obecnej te rynki są zamknięte na wieprzowinę, dlatego jedyne możliwe działanie to sprzedaż wołowiny. Jeżeli chodzi o Japonię, to...
Opublikowany: 12.02.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety: branża mięsna, mięso, sieci handlowe,

Krzysztof Borkowski - o rynku mięsa wieprzowego oraz nowych pe...

O rynku mięsa wieprzowego po wprowadzeniu rosyjskiego embarga oraz o nowych perspektywach dla drobiu mówi serwisowi FirmyMiesne.pl Krzysztof Borkowski Prezes Zakładu Mięsnego Mościbrody Sp. z o.o. oraz Poseł RP.   Polski rynek zalewa surowiec z Niemiec, Holan...
Opublikowany: 16.01.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety: wieprzowina, mięso, drób,

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje- Małgorzata Podniesi...

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje. Dla nas przedsiębiorców są to stracone szanse, które uderzają w całą branże mówi serwisowi Firmy Miesne.pl Małgorzata Podniesińska Prokurent Zakładów Mięsnych- Mokobody Sp. z o.o. - Jak zakaz uboju ryt...
Opublikowany: 04.10.2014 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety: wołowina, zakłady mięsne, ubojnie,

Pierwsza 1 2 3 4 5 Ostatnia