FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego

Lada chłodnicza do mięsa i produktów wędliniarskich

  Niezbędnym elementem wyposażenia każdego sklepu mięsnego, spożywczego jest lada chłodnicza. Jej zadaniem jest profesjonalne eksponowanie oraz chłodzenie produktów. Dlatego też lady chłodnicze szczególnie polecane są do chłodzenia wędlin,  mięsa i pro...

Oświetlenie Sklepowe Led - Mateusz Baryś Messa Light

    "W sklepie mięsnym najlepiej zastosować oprawy oświetleniowe ze specjalnym filtrem" - mówi Mateusz Baryś, właściciel Messa Light w rozmowie z Portalem FirmyMiesne.pl.     - Dlaczego oświetlenie sklepu mięsnego jest tak ważne...

Projektowanie sklepów mięsnych i spożywczych

  Właściciele najlepszych i najbardziej dochodowych sklepów wiedzą, że aby być konkurencyjnymi na rynku, powinni wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów, jak również śledzić działania konkurencji. Zorientowani i zaangażowani właściciele zdają so...
Opublikowany: 26.06.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Lada chłodnicza na mięso i sery E-MAX Rapa

Wśród bogatej oferty firmy RAPA chcemy zwrócić uwagę Państwa na najnowszy model lady chłodniczej oraz modułu E-MAX. Mocną stroną tych modeli jest konstrukcja pozwalające na pełne wykorzystanie przechowalnika, który pomieści  6 pojemników EURO...
Opublikowany: 22.06.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Lady chłodnicze do ekspozycji świeżego mięsa

Firma ITALFROST oferuje lady chłodnicze produkcji włoskiej firmy CRIOCABIN o najnowszym design, doskonałej prezentacji w nich produktów żywnościowych oraz ergonomii obsługi. Charakteryzuje je możliwość przystosowania do życzeń i warunków klienta w zakresie kons...
Opublikowany: 30.03.2017 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: lady chłodnicze,

Krajalnica do wędlin i sera Kraków

Profesjonalne, elektryczne krajalnice do wędlin serii GS to urządzenia cechujące się wysoką funkcjonalnością. Nowoczesna konstrukcja, cicha praca  pozwalają  na komfortowe użytkowanie urządzenia. Szeroka gama modeli o różnych gabarytach i wielkościach ostrza...

Środki myjące i dezynfekujące w sklepie mięsnym

      Utrzymanie czystości oraz warunków higienicznych w sklepie mięsnym to podstawa. Środki myjące i dezynfekujące muszą być bezpieczne dla zdrowia osób używających oraz bezpieczne dla dezynfekowanych powierzchni. Preparaty przewidz...

Urządzenia chłodnicze w sklepie mięsnym

Efektowna ekspozycja towaru ma duże znaczenie dla sprzedaży w każdym punkcie handlowym. W przypadku artykułów spożywczych, które charakteryzują się krótkim terminem ważności – mięso, wędliny, ryby, nabiał – oprócz ekspozycji, konieczn...
Opublikowany: 03.10.2016 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: wyposażenie sklepu,

Wykorzystywanie pieców konwekcyjno-parowych w sklepach mięsnyc...

Wszystkie nowoczesne sklepy mięsne, sieci sklepów oraz stoiska garmażeryjne powinny zaopatrzyć się w wielofunkcyjny piec konwekcyjno-parowy. Jest to urządzenie, dzięki któremu właściciel może wprowadzić do sprzedaży gotowe dania,  poszerzając tym samym gam...
Opublikowany: 12.05.2016 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: wyposażenie sklepu,

Sklep spożywczy – jakie wyposażenie dobrać?

Odpowiednio dobrane wyposażenie sklepu powinno być przemyślane. Wystrój i atmosfera lokalu wpływają bowiem na klientów i ich przywiązanie do marki. Dobierając je należy wziąć przede wszystkim pod uwagę takie trzy czynniki, jak: funkcjonalność, solidność i ciek...
Opublikowany: 18.01.2016 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety: wyposażenie sklepu,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 Ostatnia