Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Sklepy Mirabelka – sieć sprzedaży z mazowieckiego, lubelskiego...

Fot. Stoisko mięsne w jednym ze sklepów PSS Siedlce na ul. Poniatowskiego   „Coraz większe znaczenie ma sprzedaż produktów regionalnych czy nawet marek własnych hurtowni - raczej tych wyższej jakości” – mówi Artur Pęda, Me...

Hurtownia Szatan – handlujemy z lojalnymi dostawcami

„Posiadamy w ciągłej sprzedaży ponad 1200 asortymentów wędlin czołowych krajowych producentów, natomiast  dostawców, którzy z nami współpracują jest około 70”  – mówi Dariusz Szatan, właściciel Hurtowni ...

Opublikowany: 09.01.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, hurtownie,

RÓWNIA Resto Bar z Zakopanego – sprawdzamy dostawcę pod kątem ...

RÓWNIA Resto Bar to nowa restauracja przy ul. Słonecznej 2A w Zakopanem, która proponuje swoim gościom kuchnię polską oraz doskonałą pizze. Rozmawiamy z manager restauracji Dominiką Matras i szefem kuchni Maciejem Neonkiewiczem.   Czy w ramach restau...

Opublikowany: 04.01.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Sieć sklepów "Kropka" – bezpieczeństwo żywności jest najważnie...

Sieć "Kropka" Sp. z o.o. to  dynamicznie rozwijającą się sieć, która zrzesza sklepy spożywcze. Na dzień dzisiejszy pod logo „Kropka” działa ponad 200 sklepów z województwa podlaskiego. Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzi...

Opublikowany: 21.12.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: wędliny, sieci handlowe,

Moodro Restaurant – tradycyjna śląska kuchnia we współczesnej ...

Moodro Restaurant zlokalizowana jest w starej maszynowni (byłej kopalni ) należącej obecnie do Muzeum Śląskiego w Katowicach. Restauracja łączy regionalne tradycje ze współczesnymi trendami – mówi manager restauracji, Ewelina Zacharek.   ...

Opublikowany: 19.12.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia, śląskie,

Restauracja z Nowego Sącza – dostępność mięsa to podstawa...

„Nasze menu tworzymy w oparciu o kulinarne doświadczenie kuchni domowej, dania w 100% przygotowane są od podstaw przez naszych kucharzy”  - mówi właściciel Restauracji Progresywnej w Nowym Sączu, Dariusz Poręba.   Jakie dania proponuje...

Opublikowany: 12.12.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Sklepy Netto – wędliny od lokalnych producentów

„Ważnym wyróżnikiem naszej mięsnej oferty jest pochodzenie produktów – świeże mięso sprzedawane w Netto pochodzi wyłącznie z polskich hodowli, produkty przetworzone produkowane są przez polskie zakłady mięsne.”   Na pytania odpowiada&...

Opublikowany: 01.12.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: mięso, wędliny, sieci handlowe,

Restauracja Tatiana – liczy się jakość mięsa a nie jego cena...

„Restauracja Tatiana z Katowic to restauracja łącząca kuchnię regionalną z nowoczesnymi akcentami”   Zajmujemy się profesjonalnym organizowaniem imprez biznesowych. Imprezy organizowane są w lokalu restauracji. Na takie okazje posiadamy skrócone ...

Opublikowany: 26.11.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Passa Grupa Polskich Sklepów o wędlinach

„Klient woli zapłacić kilka złotych więcej i otrzymać produkt bardzo dobry jakościowo i ze sprawdzonego źródła" – mówi Koordynator ds. handlu Dorota Skoczek.     Ile sklepów na dzień dzisiejszy posiada Grupa Polskich S...

Opublikowany: 19.11.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Restauracja Zaścianek z Lublina – golonka i pierś z kaczki to ...

Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.” - wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak...

Opublikowany: 12.11.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ostatnia