FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Nowe technologie w dziedzinie pakowania produktów - rozmowa z ...

  Remigiusz Zagraba: Firma PAKMAR specjalizuje się od ponad 29 lat w produkcji i dostawach materiałów oraz surowców opakowaniowych. Jakie trendy w magazynowaniu, dystrybucji i sprzedaży są widoczne obecnie na rynku, szczególnie jeśli chodzi o...
Opublikowany: 20.05.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Dino Polska po I kwartale 2019 roku- dalszy wzrost skali dział...

  Szymon Piduch, prezes zarządu Dino Polska S.A.                                    &nbs...
Opublikowany: 16.05.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Wymagania sanitarno-epidemiologiczne przy otwarciu sklepu mięs...

Otwieramy sklep mięsny — jakie akty prawne regulują wymagania sanitarno — epidemiologiczne? Do najważniejszych aktów prawnych określających wymagania sanitarno — epidemiologiczne przy otwarciu i prowadzeniu sklepu lub stoiska mięso — wędliny ...
Opublikowany: 15.05.2019 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Polski sklep mięsny w XXI wieku

fot. AdobeStock Polski sklep mięsny w XXI wieku.  Prowadząc sklep czy też stoisko mięsne, każdy właściciel stoi przed wielkim i trudnym wyzwaniem. Dzisiaj, aby przetrwać na rynku trzeba, wznieś się ponad przeciętność, a w przypadku chęci rozwoju trzeba być kreatywn...
Opublikowany: 07.05.2019 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Sklep mięsny i jego misja - część I

Polacy uwielbiają mięso i wędliny. Ponad 90% Polaków deklaruje, że są mięsożercami. Choć grupa wegetarian i wegan z każdym rokiem się powiększa, szczególnie wśród najmłodszych generacji wiekowych, to i tak osób spożywających mięso regularnie w najbli...

Sieć DINO Polska S.A. odnotowała znaczący wzrost przychodów w ...

Dino Polska S.A., polska sieć marketów spożywczych, będąca jedną z najszybciej rosnących sieci na rynku handlu detalicznego artykułami spożywczymi w Polsce, odnotowała w 2018 roku dynamiczny wzrost przychodów ze sprzedaży (+30,8%r/r do&nbs...
Opublikowany: 17.03.2019 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety:

W zgodzie z europejskimi standardami - rozmowa z Dariuszem Pas...

fot. Andrzej Piechocki W sporcie udany start, to nawet połowa sukcesu. Nie inaczej jest w biznesie. Już w pierwszym roku działalności P. Z. PANEPOL Spółka z o. o. w Wysogotowie koło Poznania wyróżniona została Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poz...
Opublikowany: 08.03.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Klipsownice, kotleciarki producent - rozmowa z Piotrem Pranczk...

  Remigiusz Zagraba: Minął właśnie rok od momentu jak 1 lutego 2018 roku, firmę Maga producenta maszyn klipsujących, klipsów i pętelek oraz maszyn rozbijających mięso dla gastronomii przejęła firma Beck Fastener Group, jeden z największych dotychczasowych klien...
Opublikowany: 25.02.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Polska wołowina po aferze. Rozmowa z Jackiem Zarzeckim - preze...

  Remigiusz Zagraba: Polska jest siódmym producentem wołowiny pod względem wielkości produkcji w UE. Jakie aspekty decydują o popularności tego mięsa, jeśli chodzi o eksport ?    Jacek Zarzecki: Jednym z podstawowych czynników jest cena, kt...
Opublikowany: 21.02.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Energoszczędne rozwiązania dla budownictwa - rozmowa z Dariusz...

Remigiusz Zagraba: 40 lat minęło, brzmi refren jednej z najpopularniejszych piosenek Andrzeja Rosiewicza. Tyle też lat obecna jest na polskim rynku firma Ruukki, która jest uznanym i cenionym producentem płyt warstwowych dedykowanych dla przedsiębiorstw branży chłodni...

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.