Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Wywiad z Januszem Pasternakiem, członkiem zarządu hurtowni Kam...

„Stawiamy zawsze na solidnych i lojalnych partnerów, którzy chcą się z nami rozwijać. Producent musi tak jak i my stawiać na jakość, powtarzalność produktów i terminowość dostaw.” – mówi Janusz Pasternak, menedżer i członek ...

Opublikowany: 24.02.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: małopolskie, hurtownie,

Hurtownia Arena poszukuje unikatowych produktów

Gusta klientów z Małopolski podążają za produktami tradycyjnymi, świeżymi, wędlinami prozdrowotnymi - mówi Oliwia Świadek, Członek Zarządu hurtowni Arena Investment w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl   Państwa firma działa na rynku od...

Opublikowany: 20.02.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, małopolskie, hurtownie,

Hurtownia Agmięs o współpracy z dostawcami

„Terminowe dostawy zamówionych towarów są ważnym elementem udanej współpracy. Zależy nam na tym, aby zamówiony towar zawsze dojechał na miejsce w wyznaczonym terminie.”   Agmięs to hurtownia wędlin, mięsa i drobiu zlokalizowan...

Opublikowany: 10.02.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, hurtownie,

Stół wiejski w restauracji koło Olkusza - Dworek Przy Lesie

„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.   Dworek Przy Lesie&n...

Opublikowany: 02.02.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia, małopolskie,

Co powinna zawierać etykieta – IJHARS

Prawidłowe oznakowanie mięsa i przetworów mięsnych ma ogromne znaczenie nie tylko dla konsumentów, ale również dla producentów. Etykieta powinna zawierać szereg niezbędnych informacji, które regulowane są przepisami prawa.   Wywiad...

Opublikowany: 27.01.2017 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety: mięso, przetwórstwo mięsa,

Sklepy Mirabelka – sieć sprzedaży z mazowieckiego, lubelskiego...

Fot. Stoisko mięsne w jednym ze sklepów PSS Siedlce na ul. Poniatowskiego   „Coraz większe znaczenie ma sprzedaż produktów regionalnych czy nawet marek własnych hurtowni - raczej tych wyższej jakości” – mówi Artur Pęda, Me...

Hurtownia Szatan – handlujemy z lojalnymi dostawcami

„Posiadamy w ciągłej sprzedaży ponad 1200 asortymentów wędlin czołowych krajowych producentów, natomiast  dostawców, którzy z nami współpracują jest około 70”  – mówi Dariusz Szatan, właściciel Hurtowni ...

Opublikowany: 09.01.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, hurtownie,

RÓWNIA Resto Bar z Zakopanego – sprawdzamy dostawcę pod kątem ...

RÓWNIA Resto Bar to nowa restauracja przy ul. Słonecznej 2A w Zakopanem, która proponuje swoim gościom kuchnię polską oraz doskonałą pizze. Rozmawiamy z manager restauracji Dominiką Matras i szefem kuchni Maciejem Neonkiewiczem.   Czy w ramach restau...

Opublikowany: 04.01.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Sieć sklepów "Kropka" – bezpieczeństwo żywności jest najważnie...

Sieć "Kropka" Sp. z o.o. to  dynamicznie rozwijającą się sieć, która zrzesza sklepy spożywcze. Na dzień dzisiejszy pod logo „Kropka” działa ponad 200 sklepów z województwa podlaskiego. Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzi...

Opublikowany: 21.12.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: wędliny, sieci handlowe,

Moodro Restaurant – tradycyjna śląska kuchnia we współczesnej ...

Moodro Restaurant zlokalizowana jest w starej maszynowni (byłej kopalni ) należącej obecnie do Muzeum Śląskiego w Katowicach. Restauracja łączy regionalne tradycje ze współczesnymi trendami – mówi manager restauracji, Ewelina Zacharek.   ...

Opublikowany: 19.12.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia, śląskie,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ostatnia