Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
fot. Grupa CRAEMER
Kolejny nowy produkt w ofercie pioniera w dziedzinie tworzyw sztucznych
Paleta NP1 marki Craemer – solidność i możliwość gniazdowania
Do optymalnego i długoterminowego korzystania z przestrzeni magazyn...
Zrównoważony rozwój jest coraz ważniejszym tematem, także dla firm z branży mięsnej. W przemyśle spożywczym na całym świecie od lat obserwuje się rosnące zapotrzebowanie na produkty wytwarzane z większym poszanowaniem zasobów naturalnych oraz bezpieczeńs...
Kebab, to danie kuchni tureckiej, gdzie serwowane mięso poddawane jest pieczeniu oraz skrawaniu z pionowego rożna. Najczęściej do jego produkcji używa się kilku typów mięsa, zwykle baraniny lub jagnięciny. W Polsce tego typu danie serwuje się z mięsa wołowego z dodatkiem...
Odkryj Tajniki Wędzenia z Nowoczesną Komorą Wędzarniczo-Parzelniczą „SKRZYP”
Wśród tradycyjnych sztuk kulinarnych wędzenie mięs zajmuje szczególne miejsce. To nie tylko sposób na konserwację, ale również metoda nadawania produktom niepo...
Odkryj Wygodę i Smak Dzięki Gotowym Daniom
W dzisiejszym zabieganym świecie, gdzie czas jest na wagę złota, gotowe dania mięsne od MARK'S Marszałkowscy stanowią idealne rozwiązanie dla tych, którzy pragną połączyć smak domowych potraw z wygodą szybkiego przygoto...
Kabanosy w Stylu Włoskim, Pepperoni i Czosnkowe: Tradycja i Jakość Zakładów Mięsnych HAM
W świecie wędlin nieustannie ewoluują smaki i techniki produkcji. W tym kontekście, kabanosy dojrzewające oferowane przez Zakłady Mięsne HAM stanowią doskonały przykład połączen...
fot.Storteboom Hamrol
Wybór żywności staje się coraz bardziej świadomy i odpowiedzialny. Konsumentom zależy nie tylko na smaku i jakości mięsa, ale również na tym, jakie standardy są przestrzegane w trakcie produkcji. W firmie Storteboom Hamrol, przykładając ...
Komora chłodnicza - odpowiedzialna decyzja
Komora chłodnicza to niemal serce w każdym zakładzie mięsnym, czy sklepie mięsnym. Mięso i wędliny to produkty bardzo wymagające, bardzo wrażliwe na wahania temperatur, powinny być przechowywane w idealnych warunkach n...
Wagi najazdowe bardzo często montowane są na stałe w miejscach, w których konieczne jest częste ważenie towarów. Szczególne zastosowanie znajdują w branży mięsnej przy dostarczaniu surowców mięsnych do produkcji, jak również w hodowlach czy...
Remigiusz Zagraba: Jak niezależność od dystrybutorów wpływa na strategię i ofertę handlową sieci Limonka?
Wojciech Grzeszczak: Brak powiązań z dystrybucją jest jednym z najważniejszych założeń, jakie przyjęliśmy, organizując sieć sklepów Partnerskich. Niezal...