Artykuły/Handel / Gastronomia - Strona 22 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Dozowniki do dezynfekcji rąk do sklepów mięsnych i zakładów mi...

Nowe wyzwania w zakresie bezpieczeÅ„stwa Epidemia zmieniÅ‚a nasze codzienne nawyki, jeszcze bardziej uczuliÅ‚a na czystość i higienÄ™, zmusiÅ‚a do wprowadzenia szeregu dziaÅ‚aÅ„ ochronnych, szczególnie w przypadku sklepów oferujÄ…cych żywność - sklepy miÄ™sne. Zar&oac...
Opublikowany: 29.07.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Zagrożenia przy pracy w zakładach przetwórstwa mięsa

Przetwórstwo miÄ™sa uważane jest za branżę szczególnie niebezpiecznÄ… ze wzglÄ™du na liczne zagrożenia wypadkowe. Ich identyfikacja jest ważnym elementem oceny ryzyka zawodowego, co jest obowiÄ…zkiem każdego pracodawcy. Eliminowanie zagrożeÅ„ ma na celu ochronÄ™ ludzkie...

Nadchodzi nowy trend- franczyza dań gotowych

Sklepy i stoiska miÄ™sne oferujÄ…ce wysokiej jakoÅ›ci Å›wieże dania gotowe bÄ™dÄ… cieszyć siÄ™ coraz wiÄ™kszÄ… popularnoÅ›ciÄ…. WejÅ›cie we franczyzÄ™  z Kurcze Pieczone - może być strzalem w 10!       Remigiusz Zagraba: Sieć Kurcze Pieczone istnieje na p...
Opublikowany: 17.07.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Rozmowa z Aleksandrem Dargiewiczem - prezesem POLPIG o wyzwani...

Rozmowa z Aleksandrem Dargiewiczem prezesem zarzÄ…du Krajowego ZwiÄ…zku Pracodawców i Producentów Trzody Chlewnej POLPIG,  o wyzwanaich, obecnej sytuacji  i przyszÅ‚oÅ›ci polskiej hodowli trzody chlewnej.    Remigiusz Zagraba: Producenci trzody...
Opublikowany: 14.07.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Polska, śniadaniowa oferta od Dobrowolskich

Åšniadanie to najważniejszy posiÅ‚ek dnia. NaprawdÄ™ tak jest ! - nie bez powodu o tym tak wiele siÄ™ mówi. Naukowcy udowodnili, że codzienne spożywanie obfitych porannych posiÅ‚ków chroni przed chorobami serca, cukrzycÄ… oraz otyÅ‚oÅ›ciÄ…. Przynosi korzyÅ›ci zaró...

Dobry przepis na bezpieczeństwo w branży przetwórstwa mięsa...

Czy praca w branży przetwórstwa miÄ™sa w Polsce jest bezpieczna? Mimo modernizacji części zakÅ‚adów, zwiÄ…zanej m.in. z dostosowaniem do przepisów sanitarno-weterynaryjnych Unii Europejskiej, statystyki dotyczÄ…ce wypadków w tej branży nadal niepokojÄ…. W...

Kiełbasy na grilla, producent Markam- małopolskie

Sezon grillowy dopiero siÄ™ rozkrÄ™ca i jak nigdy wczeÅ›niej, jesteÅ›my spragnieni przebywania na Å›wieżym powietrzu w gronie najbliższych. A jak jest rodzina, przyjaciele i pogoda, to nie może zabraknąć dobrego jedzenia i kultowych przysmaków, w tym oczywiÅ›cie kieÅ‚basy, k...
Opublikowany: 12.06.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sklepy detaliczne, Etykiety:

EKPOLS wyznacza standardy w produkcji mięsa z indyka

Od lewej Maurycy, Martyna, Fryderyk, senior rodu Marek Szymaniak oraz Kinga Kaczmarek Dzisiaj i w przyszÅ‚oÅ›ci jednym z najważniejszych czynników, które zdecydujÄ… o sukcesie firmy w branży miÄ™snej, bÄ™dzie zaufanie, otwartość na zmiany i rozwój. SpoÅ‚ecze...

Safe Air zatrzymuje 99,998% czÄ…steczek wirusowych!

Safe Air  W trosce o bezpieczeÅ„stwo i zdrowie  Safe Air to urzÄ…dzenie zaprojektowane w myÅ›lÄ… o obiektach, które wymagajÄ… najwyższych standardów higienicznych w zakresie jakoÅ›ci powietrza, włączajÄ…c branżę medycznÄ…. Obecna sytuacja stawia podobne w...

Branża mięsna w czasie koronawirusa. Rozmowa z członkiem zarzą...

Remigiusz Zagraba: 4 marca 2020 r. pojawiÅ‚ siÄ™ w Polsce pierwszy dodatni wynik koronawirusa SARS-CoV-2 z chiÅ„skiego Wuhanu, który wywoÅ‚uje chorobÄ™ COVID-19. Jak branża miÄ™sna zareagowaÅ‚a na tÄ™ pandemiÄ™ ?   Janusz Pasternak: Niezależnie od tego, co dzieje si...
Opublikowany: 21.04.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.