Artykuły/Handel / Gastronomia - Strona 25 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Paweł Sołtys - o zmianach w branży mięsnej

    Remigiusz Zagraba: Sieć hurtowni Stefan to prężnie dziaÅ‚ajÄ…ce hurtownie, specjalizujÄ…ce siÄ™ w dostawach gÅ‚ównie produktów z kategorii miÄ™so — wÄ™dliny. PaÅ„stwa magazyny dystrybucyjne zlokalizowane sÄ… Åšrodzie ÅšlÄ…skiej, WrocÅ‚awiu, WaÅ‚brzych...
Opublikowany: 26.09.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Czy można wędzić wędliny w sklepie, produkować sałatki, rolady...

fot.pixabay Coraz popularniejsze jest dostarczanie klientom jak najÅ›wieższych produktów, ograniczajÄ…c skomplikowany i dÅ‚ugi Å‚aÅ„cuch dostaw. W wielu miejscach konsumenci mogÄ… kupować saÅ‚atki, rolady, steki, kurczaki, a nawet wÄ™dliny wytwarzane bezpoÅ›rednio w sklepie....

Urządzenia chłodnicze do sklepów - rozmowa z Danielem Chwastki...

  Remigiusz Zagraba: Jakie trendy dominujÄ… obecnie na rynku wyposażenia sklepów? Daniel Chwastek: Dzisiejsze urzÄ…dzenia chÅ‚odnicze to istotny element wnÄ™trza każdego sklepu, dlatego klient ma możliwość wyboru kolorystyki i wykoÅ„czeÅ„. Kolorystyka oraz ...
Opublikowany: 18.07.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Kto odpowiada za oznaczanie produktów mięsnych sprzedawanych w...

Producent czy sprzedawca? Kto ponosi odpowiedzialność za jakość i oznaczenie produktów miÄ™snych sprzedanych w sklepie i dostarczonych przez producenta? Każdemu Å›rodkowi spożywczemu przeznaczonemu do dostarczenia konsumentowi finalnemu lub do zakÅ‚adów żywienia...

Jakie dokumenty do otwarcia sklepu mięsnego?

fot.pixabay Jakie dokumenty i zezwolenia będą potrzebne do otwarcia sklepu mięsnego? Każdy zakład produkcji żywności lub wprowadzający żywność do obrotu podlega obowiązkowi zatwierdzenia i rejestracji w rejestrze prowadzonym przez państwowego powiatowego inspektora sanit...

Sklep mięsny - wymagania 2019 r.

Sklep miÄ™sny — wymagania 2019 r. Jakie jeszcze wymagania należy speÅ‚nić, otwierajÄ…c sklep lub stoisko miÄ™so — wÄ™dliny? Przede wszystkim odpowiedniÄ… ilość urzÄ…dzeÅ„ wodnych, umożliwiajÄ…cÄ… higieniczne prowadzenie wszystkich dziaÅ‚aÅ„, przyjmuje siÄ™, że na sklepie ...

Wentylacja w sklepie mięsnym

Wentylacja w sklepie mięsnym Właściwa wentylacja pomieszczeń powietrza powinna zapewniać odpowiednią wielkość wymiany powietrza. Wentylacja i stan techniczny instalacji powinny być zgodne z przepisami prawa i Polskimi Normami. Ponadto należy przewidzieć odciągi miejscowe &...

Jaka powinna być wysokość pomieszczenia w sklepie mięsnym ?...

fot.pixabay Jaka powinna być wysokość pomieszczenia w sklepie miÄ™snym ? JeÅ›li planujemy otwarcie sklepu lub stoiska miÄ™snego należy w pierwszej kolejnoÅ›ci wziąć pod uwagÄ™ wymagania techniczne dotyczÄ…ce budynku, w którym ma odbywać siÄ™ sprzedaż produktów miÄ™...

Dino Polska po I kwartale 2019 roku- dalszy wzrost skali dział...

  Dino Polska S.A., polska sieć marketów spożywczych, odnotowaÅ‚a w I kwartale 2019 r. blisko 23-proc. wzrost przychodów ze sprzedaży, do 1,56 mld zÅ‚. TowarzyszyÅ‚ temu wzrost wyniku EBITDA o ponad 26% i dalsza poprawa ma...
Opublikowany: 16.05.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Wymagania sanitarno-epidemiologiczne przy otwarciu sklepu mięs...

Otwieramy sklep miÄ™sny — jakie akty prawne regulujÄ… wymagania sanitarno — epidemiologiczne? Do najważniejszych aktów prawnych okreÅ›lajÄ…cych wymagania sanitarno — epidemiologiczne przy otwarciu i prowadzeniu sklepu lub stoiska miÄ™so — wÄ™dliny ...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.