Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Każda kuchnia, z którą się zetknąłem, nauczyła mnie czegoś innego” – mówi znany
i ceniony restaurator – Wojciech Modest Amaro, właściciel Atelier Amaro.
Remigiusz Zagraba: Eksperymentuje Pan ze smakami, kreuje swoje wła...
„Ważne jest to, aby wyroby były dobre. Wprowadzając coś nowego do naszej oferty zawsze próbujemy, czy ten produkt jest smaczny.”
Rozmawiamy z Kierownikiem Działu Handlowego – Barbarą Piątek.
Remigiusz Zagraba: Iloma sklepami obe...
„Mięso powinno być świeże, najwyższej jakości i w dobrej cenie. Osobiście uważam, że cena może być wyższa, ale towar musi być bardzo dobrej jakości.”
Restauracja Polka, zlokalizowana w Łodzi nieopodal Pałacu Poznańskiego, w odrestaurowanej Manufakturze...
„Podejmując decyzję o rozpoczęciu współpracy z daną firmą musimy być przekonani, że jest to wiarygodny partner handlowy, czyli taki, który stosuje bezpieczne procedury produkcji, a jakość jego produktów została sprawdzona i posiadają wszystkie wyma...
„Główne kryteria, którymi kierujemy się podczas doboru dostawców to niewątpliwie jakość. Nie szukamy okazji na rynku, gdzie można kupić cośw wyjątkowo taniej cenie, kosztem jakości.”
Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM&rd...
Restauracja Podlasianka zlokalizowana jest w Bielsku Podlaskim przy ul. Mickiewicza 37 (województwo podlaskie). Warto dodać, że mieścimy się w okolicy Ratusza – mówi Jerzy Szurbak, kierownik restauracji.
Remigiusz Zagraba: Z jakich ro...
Rozmawiamy ze specjalistą ds. marketingu – Bożeną Kozłowską.
Remigiusz Zagraba: Jak dojechać do głównej siedziby SPOŁEM w Łomży czyli spółdzielni, która obecnie zarządza, iloma sklepami ?
Beata Kozłowska: SPOŁEM Powszechna S...
„Oprócz ceny, kluczowa jest jakość oraz świeżość mięs i wędlin” - mówi Anna Szumna PSS Kraśnik w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku zdaniach opisać historię i działalność SPOŁEM Kraśnik.
Anna Szumna: ...
„Tworząc ofertę dla naszych klientów i szukając nowych dostawców, szczególną wagę przywiązujemy do jakości i innowacyjności produktów. Dla naszych klientów ważne jest, aby artykuły które kupują, były zdrowe, smaczne i charakter...
Rozmawiamy z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Krzysztofem Jurgielem
Remigiusz Zagraba: Od 18 lutego 2015 r. obowiązuje embargo na import wieprzowiny i jej przetworów do Rosji, Kazachstanu oraz Białorusi. Jak państwo polskie oraz firmy mięs...