Łukasz Skrzeczyński z restauracji Da Vinci - kuchnia włoska to nasza specjalność - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Łukasz Skrzeczyński z restauracji Da Vinci - kuchnia włoska to nasza specjalność

„Mięso musi być świeże i smaczne, aby potrawy z niego przygotowywane mogły zadowolić naszych gości.” – mówi właściciel restauracji Łukasz Skrzeczyński.

 

Remigiusz Zagraba: Restauracja DA VINCI, to brzmi dumnie. Jak do Państwa można trafić ?

Łukasz Skrzeczyński: Mieścimy się przy ulicy 11 - go Listopada 91 c w Radomiu w bliskim sąsiedztwie stadionu Radomiaka.

R.Z.: W ofercie Państwa restauracji można znaleźć organizację imprez okolicznościowych. Posiadacie gotowe propozycje dań dla klientów czy możecie przygotować na specjalnie na życznenie klienta coś ekstra?

Ł.S.: Restauracja Da Vinci to przyjazne miejsce do organizacji wszelkiego rodzaju przyjęć, szkoleń, kursów
i pokazów. Szczególnym udogodnieniem jest możliwość organizacji zaplecza gastronomicznego np. barku kawowego oraz konsumpcji ciepłych posiłków. Posiadamy gotowe menu na takie okoliczności, znajdują się w nim takie dania jak np. polędwiczki wieprzowe, pierś kurczaka z szynką i serem, pałki
z kurczaka w sosie BBQ, sakiewki wieprzowe nadziewane pieczarkami z cebulą w sosie gorgonzola, schab w sosie pieczeniowym, żeberka w sosie miodowym, pieczone udko kurczaka z pieczarkami,
czy też krewetki w szynce parmeńskiej. Wszystko jednak zależy od tego, co klient sobie życzy.

R.Z.: Jakie potrawy mięsne może Pan polecić z  menu restauracji? 

Ł.S.: Wszystkie potrawy przygotowujemy według oryginalnych receptur kuchni włoskiej. Do ich przygotowania używamy wieprzowiny i drobiu, a także odrobinę dziczyzny. Serwujemy pyszne makarony: tagliatelle z kurczakiem, spaghetti z sosem mięsnym, spaghetti z boczkiem. Mamy również różnego rodzaju pizze mięsne – z kurczakiem, boczkiem, szynką parmeńską, bekonem, salami.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.