„Na szczególną uwagę zasługuje grillowany drób, który cieszy się wśród naszych klientów dużą popularnością. W stałej ofercie mamy również pyszne żeberka.” – mówi Koordynator ds. Sieci Monika Wiejak.
Smak na Tak to sieć restauracji, które mieszczą się w największych sieciach handlowych w Polsce m.in.: Centrum Riviera w Gdyni, Galeria Echo Kielce, Pasaż Grunwaldzki we Wrocławiu.
Remigiusz Zagraba: Prowadzicie Państwo restauracją samoobsługową. Jakie potrawy mięsne serwowane w restauracjach Smak na Tak cieszą się największym powodzeniem?
Monika Wiejak: Tak, to prawda jesteśmy lokalem samoobsługowym, serwującym jedzenie na wagę na zasadzie szwedzkiego stołu. Nasze potrawy przygotowywane są z wszelakich rodzajów mięs pod różnorodną postacią – pieczyste, duszone, gotowane, w sosach, smażone, w panierkach i bez, grillowane. Oprócz wołowiny, wieprzowiny i kurczaka używamy również mięsa z kaczki i indyka, sporadycznie baraniny.
Menu restauracji dzieli się na kilka kategorii, w których oprócz dań wegetariańskich, sałatek i przekąsek znajdują się także dania mięsne i półmięsne, zawierające zawsze świeżo pieczone mięsa takie jak karkówka czy schab. Na szczególną uwagę zasługuje grillowany drób, który cieszy się wśród naszych klientów dużą popularnością. W stałej ofercie mamy również pyszne żeberka.