Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Wizytówką spółki SANO jest sprzedaż zza lady. To klient dokonuje wyboru produktu
i decyduje o ilości jaką chce kupić.” – mówi Prezes Zarządu Robertas Liudvinavičius
Remigiusz Zagraba: Jak w kilku zdaniach można o...
„Mięso musi być świeże i smaczne, aby potrawy z niego przygotowywane mogły zadowolić naszych gości.” – mówi właściciel restauracji Łukasz Skrzeczyński.
Remigiusz Zagraba: Restauracja DA VINCI, to brzmi dumnie. Jak do Państwa można tra...
„Z racji tego, że nie jesteśmy malutką restauracją i zamawiamy spore ilości, nasz dostawca musi mieć ciągłość dostaw.”
Stary Dom zlokalizowany jest w Warszawie przy ul. Puławskiej 104/106 naprzeciw Parku Wodnego Warszawianka nieopodal Parku Dreszera &n...
Tłusta Kaczka to restauracja usytuowana w Gdyni, niedaleko Galerii Klif oraz pola golfowego. Oferuje Kuchnię Polską, a jej sztandarowym daniem jest właśnie kaczka. Ogień z kominka, aromat pieczonej dziczyzny, nalewki, konfitury, zioła oraz marynaty to kompozycja smakó...
Restauracja Góralska Tradycja to połączenie pasji i miłości do zakopiańskiej kultury. Zlokalizowana jest w samym sercu Zakopanego.
Można ją znaleźć na Krupówkach 29 (na końcu Pasażu Handlowego).
Na kilka pytań o restauracji i potrawach mięsnych dla portalu F...
„Oferowanie naszym klientom wysokiej jakości, bezpiecznych produktów jest dla nas kwestią priorytetową.”
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił Alfred Kubczak - dyrektor ds. korporacyjnych
w Jeronimo Martins Polska S.A....
„Potrawy serwowane w Astorii przygotowywane są na bieżąco, co gwarantuje ich wysoką jakość i walory smakowe.”
Restaurację Astoria można znaleźć w Częstochowie przy ulicy Krakowskiej 45 w niedalekim sąsiedztwie Galerii Jurajskiej – mówi ...
„Jako szef kuchni, staram się nie ograniczać jeżeli chodzi o produkty.”
- rozmawiamy z szefem kuchni – Robertem Skubiszem.
Restauracja Amber Room mieści się w Pałacu Sobańskich naprzeciwko Parku Ujazdowskiego przy najbardziej znan...
„Wszystkie nowe produkty, które się pojawiają i są opiniowane zarówno przez konkurencję jak i rynek, staramy się poznać.” – mówi manager restauracji – Maciej Rogowski.
Restauracja u Fukiera zlokalizo...
„Bardzo dobrze sprzedaje się nam mięso drobiowe. Na drugim miejscu jest wieprzowina, wołowina i cielęcina.”
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzieliła Prezes Zarządu PSS „Społem” Dębica
– Lucyna Buch.
Remigiusz Zagraba: Gdzi...