Andrzej Waląg - restauracja Grande Grill dla miłośników amerykańskiej kuchni - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Andrzej Waląg - restauracja Grande Grill dla miłośników amerykańskiej kuchni

„W Grande Grill najważniejsze jest mięso - jego gatunek oraz sposób przyrządzania.
W karcie znajdują się propozycje sytych burgerów, aromatycznych steków, szaszłyków, pieczonych żeberek oraz grillowanego mięsa.”
– rozmawiamy z managerem restauracji Andrzejem Waląg.

 

Remigiusz Zagraba: Restauracja GRANDE GRILL to jedna z pierwszych restauracji serwujących steki w Polsce. Gdzie dokładnie mieści się Państwa lokal?

Andrzej Waląg: Restauracja znajduje się przy Rynku Głównym 16 (przedłużenie ulicy Grockiej) i jest to najpopularniejsza restauracja tego typu w Krakowie. Nasza historia sięga 1999 roku.

R.Z.: Jeżeli zgłosi się do Państwa firma i poprosi o organizację spotkania biznesowego, czym ich zaskoczycie ?

A.W.: W zależności od oczekiwań i budżetu klientów, posiadamy bardzo szeroką gamę propozycji. Możemy zaproponować dania zarówno z karty, jak i z poza niej. W przykładowym menu można znaleźć takie pozycje jak: roladki schabowe faszerowane morelami, roladki drobiowe faszerowane szpinakiem
i suszonymi pomidorami, filet drobiowy marynowany, żurek na wędzonce z białą kiełbasą, kotlet schabowy, polędwiczki wieprzowe, grillowaną karkówkę.

Dodatkowo organizujemy specjalne pokazy sztuki grillowania steków połączone z degustacją, a także degustacje win połączone z profesjonalną prezentacją poprowadzoną przez sommeliera.

R.Z.: Jakie rodzajów mięs przygotowywane są Państwa potrawy?

W Grande Grill najważniejsze jest mięso - jego gatunek oraz sposób przyrządzania. Specjalizujemy się w potrawach, których głównymi składnikami są wołowina, wieprzowina oraz drób. W karcie znajdują się propozycje sytych burgerów, aromatycznych steków, szaszłyków, pieczonych żeberek oraz grillowanego mięsa.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.