Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz
Remigiusz Zagraba: W którym roku powstało Społem PSS w Hajnówce i jaką liczbą sklepów obecnie zarządzacie?
Mieczysława Bogdanowicz: Społem Powsz...
Remigiusz Zagraba: MAZURINA to gustownie i stylowo urządzona restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę?
Krzysztof Dunajski: To ...
Remigiusz Zagraba: Panie Jerzy, skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych?
Jerzy Grobarek: Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawic...
Remigiusz Zagraba: Hurtownia PANWA to jeden z najbardziej znanych dystrybutorów w Małopolsce. Jakie wędliny posiadacie Państwo aktualnie w swojej ofercie?
Anna Jerzak: Cały czas dostosowujemy się do potrzeb klientów. Nasza oferta jest urozmaicona. Posiadamy p...
Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie
Remigiusz Zagraba: Dziczyzna to mięso o licznych zaletach i walorach m.in. smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, ...
Remigiusz Zagraba: Prowadzicie Państwo działalność w zakresie dystybucji mięsa i wędlin od prawie 20 lat. Proszę powiedzieć, do kogo kierujecie ofertę?
Mateusz Dopieralski: Oferta hurtowni skierowana jest przede wszystkim do lokalnych pensjonatów, restauracji, kt&oa...
"Proponujemy klientom produkty unikalne – takie, których inne hurtownie w ofercie nie posiadają" - mówi Łukasz Jaśkowiec, właściciel hurtowni Smaki Świata z miejscowości Skoczów, w wywiadzie dla portalu FirmyMie...
Remigiusz Zagraba: SŁONECZKO to ogólnopolska franczyzowa sieć sklepów spożywczych, powstała w maju 2002 r. Obecnie posiadają Państwo ponad 400 sklepów zlokalizowanych na terenie Polski. W jakich województwach jesteście obecni i czy planow...
"Nasza oferta to przede wszystkim mięso wieprzowe, drób i wędliny . Kurczak i elementy pochodzą z naszych własnych Zakładów Rozbioru Drobiu zlokalizowanych w Białymstoku oraz Suwałkach" - mówi Adam Gryko – współw...
"Bliska współpraca z lokalnymi dostawcami jest bardzo ważnym obszarem działalności naszej sieci", mówi Mariola Skolimowska, PR Manager Netto Polska
Remigiusz Zagraba: Netto jest europejską siecią sklepów osiedlowych duńskiego ...