Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
Anna Łydek: Hurtownie Max-Meat specjalizują się w obsłudze zorganizowanych sieci handlowych oraz sklepów niezrzeszonych na terenie województwa mazowieckiego. Obecnie na rynku hurtowym działa wielu dystrybutorów. Co wyróżnia Waszą hurtowni...
Rozmowy o branży mięsnej, cz. 1 – Marian Winiarski – doradca Cechu Przedsiębiorców Branży Mięsnej Ziemi Łódzkiej.
Anna Łydek: Ceny wieprzowiny od pewnego czasu spadają. Czy uważa Pan, że jest to sytuacja chwilowa, czy też może trwała zmia...
Remigiusz Zagraba: Firma ILSS Sp. z o. o., której jest Pan założycielem, to producent specjalistycznego oświetlenia przemysłowego tworzonego w technologii LED. Co sprawia, że w przemyśle spożywczym tradycyjne systemy oświetlenia zastępowane są ledami?
...
Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2
Remigiusz Zagraba: Jak często Państwa sklepy zaopatrywane są w mięso i wędliny?
Mieczysława Bogdanowicz: Aby zapewnić najwyższą jakość oraz świeżość mięsa i wę...
Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz
Remigiusz Zagraba: W którym roku powstało Społem PSS w Hajnówce i jaką liczbą sklepów obecnie zarządzacie?
Mieczysława Bogdanowicz: Społem Powsz...
Remigiusz Zagraba: MAZURINA to gustownie i stylowo urządzona restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę?
Krzysztof Dunajski: To ...
Remigiusz Zagraba: Panie Jerzy, skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych?
Jerzy Grobarek: Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawic...
Remigiusz Zagraba: Hurtownia PANWA to jeden z najbardziej znanych dystrybutorów w Małopolsce. Jakie wędliny posiadacie Państwo aktualnie w swojej ofercie?
Anna Jerzak: Cały czas dostosowujemy się do potrzeb klientów. Nasza oferta jest urozmaicona. Posiadamy p...
Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie
Remigiusz Zagraba: Dziczyzna to mięso o licznych zaletach i walorach m.in. smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, ...
Remigiusz Zagraba: Prowadzicie Państwo działalność w zakresie dystybucji mięsa i wędlin od prawie 20 lat. Proszę powiedzieć, do kogo kierujecie ofertę?
Mateusz Dopieralski: Oferta hurtowni skierowana jest przede wszystkim do lokalnych pensjonatów, restauracji, kt&oa...