Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
"Na pewno będą funkcjonowały małe, drobne, rzemieślnicze zakłady, które opierają swoją produkcję na tradycyjnych recepturach. Prognozuje, że klienci będą wracać po tego typu produkty ze względu na smak"
-mówi Jacek Marcinkowski, Prezes Hono...
„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.
Remigiusz Zagraba: Jedną z Państwa specjalizacji jest organizac...
Restauracja Borowianka mieści się w Ostrowie Wielkopolskim.
"Podajemy tradycyjne polskie dania oraz wykwintne potrawy europejskie" - mówi Andrzej Świtała, manager Restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.
...
Restauracja Podzamcze mieści się w mieście Olkusz - w województwie Małopolskim. Zlokalizowana jest przy ruinach Zamku Rabsztyn. Przyciąga klientów niepowtarzalnym klimatem i doskonałym jedzeniem.
Wywiadu dla portalu FirmyMięsne udzielił Jerzy S...
"Jednocześnie współpracujemy z producentami o zasięgu ogólnopolskim, a także z lokalnymi zakładami." mówi Mirosław Zyska, dyrektor hurtowni Polmak.
Remigiusz Zagraba: Hurtownia Polmak to jedna z czołowych firm dystryb...
Atrybuty bogactwa – śledź i parówka…
Część II
Duńczycy należą do grona najbogatszych społeczeństw na naszym globie. I chociaż sami produkują na potęgę, to konsumpcja mięsa w Danii jest stosunkowo niska i wynosi ok. 48 kg rocznie na o...
Hurtownia"Przemko" zlokalizowana jest w Tarnowie na ulicy Braci Saków.
„Z niektórymi klientami posiadamy wieloletni staż współpracy. Przez ten okres czasu zauważyliśmy zmianę w preferencjach odbiorów” – m&oa...
"Stawiamy na kontakty z najlepszymi i najbardziej kompetentnymi dostawcami w branży mięsnej" - wywiadu dla portalu FirmyMiesne udzielił Dariusz Sobotka, prezes hurtowni Boloni.
Remigiusz Zagraba: Jesteście Państwo znanym i cenionym dystrybutorem na rynku war...
Hurtownia Marex mieści się w Ostrołęce przy ulicy I Armii Wojska Polskiego. Zajmujemy się dystrybucją wędlin, kurczaka, indyka, mięsa wieprzowego, mięsa wołowego i konserw- mówi Arkadiusz Siekierski Dyrektor ds. handlu Hurtowni Marex w rozmowie z portalem FirmyMiesne....
"Wiarygodność i rzetelność naszego laboratorium potwierdzają przede wszystkim stali klienci"- mówi Danuta Wojciechowska, prezes QSC, kierownik laboratorium QSC-LAB w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Jaka jest główna specj...