Artykuły/Handel / Gastronomia - Strona 29 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Rozmowa z Jackiem Marcinkowskim o obecnej sytuacji na rynku mi...

  "Na pewno będą funkcjonowały małe, drobne, rzemieślnicze zakłady, które opierają swoją produkcję na tradycyjnych recepturach. Prognozuje, że klienci będą wracać po tego typu produkty ze względu na smak" -mówi Jacek Marcinkowski, Prezes Hono...
Opublikowany: 11.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Mateusz Burzawa z restauracji Chata z Zalipia

„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.   Remigiusz Zagraba: Jedną z Państwa specjalizacji jest organizac...
Opublikowany: 04.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Andrzej Świtała - restauracja BOROWIANKA

  Restauracja Borowianka mieści się w Ostrowie Wielkopolskim. "Podajemy tradycyjne polskie dania oraz wykwintne potrawy europejskie" - mówi Andrzej Świtała, manager Restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.    ...
Opublikowany: 29.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Golonka, polędwiczki wieprzowe - specjalności restauracji Podz...

Restauracja Podzamcze mieści się w mieście Olkusz - w województwie Małopolskim. Zlokalizowana jest przy ruinach Zamku Rabsztyn. Przyciąga klientów niepowtarzalnym klimatem i doskonałym jedzeniem. Wywiadu dla portalu FirmyMięsne udzielił Jerzy S...
Opublikowany: 21.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Hurtownia Polmak z Częstochowy - rozmowa z Mirosławem Zyską

"Jednocześnie współpracujemy z producentami o zasięgu ogólnopolskim, a także z lokalnymi zakładami." mówi Mirosław Zyska, dyrektor hurtowni Polmak.    Remigiusz Zagraba: Hurtownia Polmak to jedna z czołowych firm dystryb...
Opublikowany: 14.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Rynek mięsa i wędlin w Danii

  Atrybuty bogactwa – śledź i parówka… Część II   Duńczycy należą do grona najbogatszych społeczeństw na naszym globie. I chociaż sami produkują na potęgę, to konsumpcja mięsa w Danii jest stosunkowo niska i wynosi ok. 48 kg rocznie na o...
Opublikowany: 08.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety:

Hurtownia Przemko - rozmowa ze Zbigniewem Korusem

Hurtownia"Przemko" zlokalizowana jest w Tarnowie na ulicy Braci Saków. „Z niektórymi klientami posiadamy wieloletni staż współpracy. Przez ten okres czasu zauważyliśmy zmianę w preferencjach odbiorów” – m&oa...
Opublikowany: 07.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Dariusz Sobotka z hurtownii Boloni o sprzedaży mięs i wędlin...

"Stawiamy na kontakty z najlepszymi i najbardziej kompetentnymi dostawcami w branży mięsnej" - wywiadu dla portalu FirmyMiesne udzielił Dariusz Sobotka, prezes hurtowni Boloni. Remigiusz Zagraba: Jesteście Państwo znanym i cenionym dystrybutorem na rynku war...
Opublikowany: 29.08.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Stawiamy na jakość- Arkadiusz Siekierski Hurtownia Marex Ostro...

Hurtownia Marex mieści się w Ostrołęce przy ulicy I Armii Wojska Polskiego. Zajmujemy się dystrybucją wędlin, kurczaka, indyka, mięsa wieprzowego, mięsa wołowego i konserw- mówi Arkadiusz Siekierski Dyrektor ds. handlu Hurtowni Marex w rozmowie z portalem FirmyMiesne....
Opublikowany: 24.07.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: hurtownie,

Badania przechowalnicze mięsa i wędlin - Danuta Wojciechowska ...

"Wiarygodność i rzetelność naszego laboratorium potwierdzają przede wszystkim stali klienci"- mówi Danuta Wojciechowska, prezes QSC, kierownik laboratorium QSC-LAB w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl Remigiusz Zagraba: Jaka jest główna specj...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.