Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
O potrawach i cechach charakteryzujących mięso dostarczane do restauracji rozmawiamy
z managerem – Agnieszką Wojtaś oraz szefem kuchni – Dawidem Golcem.
Restauracja SZTOLNIA Mięso, Chleb, Wino znajduje się przy ul. Chorzowskiej 109...
„Wszystkie nowości testujemy bezpośrednio wśród klientów. Sprawdzamy czy je akceptują i jakim uznaniem się cieszą. Klient musi być zadowolony z tego co kupuje.”
O mięsie i wędlinach w Sieci Sklepów Topaz i o tym, co je wyróżnia ...
„Restauracja Country to miejsce położone na wsi, wśród zieleni, gdzie można odpocząć od zgiełku świata. Zlokalizowana jest 18 km od Lublina w kierunku Łęcznej, przy drodze krajowej nr 82 (Łuszczów-Kolonia 79)” – mówi właścicielka r...
„Polacy chętnie sięgają po mięso. Widząc zapotrzebowanie wśród konsumentów na produkty mięsne i drobiowe doskonałej jakości, firma Lidl rozwija asortyment…”
– mówi Aleksandra Robaszkiewicz PR Manager Li...
„Oryginalne, bliskowschodnie receptury i wysokogatunkowe składniki sprawiają, że serwowane przez nas potrawy podbiją podniebienie każdego smakosza orientalnej kuchni.”
Bar Gyros Hot to restauracja, w której można spróbować wielu tradycyjn...
„Innowacyjność i nowatorskie rozwiązania, jak również tradycyjne wędliny przygotowane na podstawie staropolskich receptur, przyciągają nasze zainteresowanie i powodują chęć posiadania w sprzedaży takich produktów. Dzięki temu jesteśmy w stanie wyjść...
„Restauracja Ptaszyl zlokalizowana jest na krakowskim Kazimierzu przy ulicy Szerokiej, w samym centrum dzielnicy Żydowskiej. Położona wokół synagog i cmentarzy w miejscu, w którym odbywają się coroczne festiwale kultury żydowskiej – Szalom. Nieopoda...
„Na szczególną uwagę zasługuje grillowany drób, który cieszy się wśród naszych klientów dużą popularnością. W stałej ofercie mamy również pyszne żeberka.” – mówi Koordynator ds. Sieci Monika Wiejak.
&n...
O sprzedaży mięs i wędlin, zakupach przez Internet oraz Kampanii Napoleona rozmawiamy z Sekretarzem Generalnym Carrefour Polska - Robertem Noceniem.
Remigiusz Zagraba: Carrefour na polskim rynku to już ponad 800 sklepów. Jakie formaty sklepó...
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił właściciel sklepu Dariusz Gugulski.
Obecnej posiadamy cztery sklepy, w których sprzedajemy mięso oraz aromatyczne, tradycyjne wędliny. Sklepy stacjonarne funkcjonują pod nazwą Mięso Wędliny Dariusz Gugulski...