Restauracja Zaścianek z Lublina – golonka i pierś z kaczki to nasza specjalność - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Restauracja Zaścianek z Lublina – golonka i pierś z kaczki to nasza specjalność

Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.”

- wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak.

 

Remigiusz Zagraba: Organizowanie konferencji od kilku lat jest bardzo popularne w Polsce. Obecnie poziom organizacji takich wydarzeń jest bardzo wysoki. Jak Państwa restauracja jest przygotowana na tego typu wydarzenia? 

Łukasz Wawszczak: Kompleksowo zajmujemy się przygotowaniem takiego przedsięwzięcia. Uważamy, że warto oddać organizację konferencji, firmowego spotkania, zebrania lub kolacji w ręce profesjonalistów. Zadbamy o każdy szczegół spotkania – wspólnie z Klientem planujemy menu oparte na wyśmienitej kuchni polskiej, pomożemy zaskoczyć pracowników serwując niebanalne potrawy, doradzimy, jakie dodatkowe atrakcje warto zaplanować, zatroszczymy się o wyjątkową aranżację i profesjonalną obsługę. Na życzenie Klienta przygotujemy indywidualną, przystępną ofertę w zależności od potrzeb. Możemy zaskoczyć Gości, serwując wykwintne wędliny własnej produkcji, czy też pieczone prosiaki. Wszystkie dania przywożone są systematycznie na miejsce spotkania w podgrzewaczach, tak aby były świeże i ciepłe.

R.Z.: Specjalnością restauracji ZAŚCIANEK z Lublina jest potrawa?

Ł.W.: Naszą specjalnością niewątpliwie jest golonka wieprzowa i pierś z kaczki. Szef kuchni poleca również polędwiczki wieprzowe oraz kotlety gajowego z boczkiem i grzybami.

Warto wspomnieć, że Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską. Menu oparte jest na kompozycji staropolskich potraw i nowoczesnej kuchni.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.