Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
Białostocka restauracja Sztuka Mięsa stawia na jakość. Nie brak tu jednak różnorodności jeśli zajrzeć do menu. Cielęcina, jagnięcina, wołowina, wieprzowina i kurczak – w tak szerokim wachlarzu różnych rodzajów mięs każdy smakosz znajdzie c...
Większość konsumentów sugeruje się ceną
O sprzedaży mięs i wędlin w sklepach Gama w Łapach rozmawiamy z prezesem zarządu Januszem Jasińskim.
Remigiusz Zagraba: Na czym polega prowadzona przez Państwa działaność ?
Janusz Jasiński: Zajmujemy się przede wszystkim s...
Grupa Muszkieterowie
„Klientom przede wszystkim zależy na zakupie świeżych, tradycyjnych wędlin wytwarzanych z naturalnych składników bez sztucznych dodatków”.
O produktach z mięs i wędlin rozmawiamy z Elizą Orepiuk-Szymurą, Kierownikiem Dyrekcj...
„Bo diabeł tkwi w szczegółach”
O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem.
Remigiusz Z...
Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie
Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem - rozmawiamy z managerem restauracji – Sylwią Wicherską
Remigiusz Zagraba: Jaki jest adres najlepszej restauracji w Poznaniu ?
Sylwia Wicherska: Restauracja nazywa się Oberża Pod Dzwonkiem. Mieścimy się przy ulicy Garb...
Karczma „Kuźniak-Młyn”
Dzik na rożnie to tylko jedna z wielu atrakcji tutejszej kuchni
Malowniczo położona na skraju Puszczy Noteckiej, niedaleko Międzychodu, w Krainie Stu Jezior. Urzeknie wielbicieli uroczych zakątków Polski i folkloru, a także zaspo...
„Robiąc ranking sprzedaży na 1 miejscu jest drób”
Na nasze pytania o mięsa i wędliny na ladzie sklepu Słoneczko odpowiada kierownik regionalny sklepów sieci Słoneczko - Justyna Sochacka.
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku ...
„Blisko. Lokalnie. Naturalnie”. to strategia Chaty Polskiej – sieci sklepów ogólnospożywczych oferujących m.in. szeroki wybór smacznych wędlin, a także najlepszej jakości mięs od krajowych dostawców.
O handlu mięsem i...
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta z Lubomi to tradycja doskonałych wędlin
i wszelkiego rodzaju mięs, których receptury przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Za jakość odpowiadają najlepiej przeszkoleni pracownicy, a mięso, z którego przygotowyw...