Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Podejmując decyzję o rozpoczęciu współpracy z daną firmą musimy być przekonani, że jest to wiarygodny partner handlowy, czyli taki, który stosuje bezpieczne procedury produkcji, a jakość jego produktów została sprawdzona i posiadają wszystkie wyma...
„Główne kryteria, którymi kierujemy się podczas doboru dostawców to niewątpliwie jakość. Nie szukamy okazji na rynku, gdzie można kupić cośw wyjątkowo taniej cenie, kosztem jakości.”
Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM&rd...
Restauracja Podlasianka zlokalizowana jest w Bielsku Podlaskim przy ul. Mickiewicza 37 (województwo podlaskie). Warto dodać, że mieścimy się w okolicy Ratusza – mówi Jerzy Szurbak, kierownik restauracji.
Remigiusz Zagraba: Z jakich ro...
Rozmawiamy ze specjalistą ds. marketingu – Bożeną Kozłowską.
Remigiusz Zagraba: Jak dojechać do głównej siedziby SPOŁEM w Łomży czyli spółdzielni, która obecnie zarządza, iloma sklepami ?
Beata Kozłowska: SPOŁEM Powszechna S...
„Oprócz ceny, kluczowa jest jakość oraz świeżość mięs i wędlin” - mówi Anna Szumna PSS Kraśnik w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku zdaniach opisać historię i działalność SPOŁEM Kraśnik.
Anna Szumna: ...
„Tworząc ofertę dla naszych klientów i szukając nowych dostawców, szczególną wagę przywiązujemy do jakości i innowacyjności produktów. Dla naszych klientów ważne jest, aby artykuły które kupują, były zdrowe, smaczne i charakter...
Rozmawiamy z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Krzysztofem Jurgielem
Remigiusz Zagraba: Od 18 lutego 2015 r. obowiązuje embargo na import wieprzowiny i jej przetworów do Rosji, Kazachstanu oraz Białorusi. Jak państwo polskie oraz firmy mięs...
„Klienci szukają produktów niskowydajnych, robionych w sposób domowy”
Rozmawiamy z Wiceprezesem Zarządu PSS „SPOŁEM” Olsztyn – Stanisławem Sztachelskim.
Remigiusz Zagraba: SPOŁEM w Olsztynie to spółdzi...
O mięsach i wędlinach w menu Delicji Polskiej rozmawiamy z właścicielem
i szefem kuchni restauracji – Robertem Godlewskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie można dobrze zjeść w Warszawie?
Robert Godlewski: W DELICJI POLSKIEJ, która mieści się pr...
O produktach mięsnych i wędliniarskich z oferty PSS „Społem” Kościerzyna rozmawiamy z kierownikiem działu obrotu towarowego – Sławomirem Pabłockim.
Nasze sklepy mięsne funkcjonują pod szyldem „Społem” PS...