Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Oprócz ceny, kluczowa jest jakość oraz świeżość mięs i wędlin” - mówi Anna Szumna PSS Kraśnik w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku zdaniach opisać historię i działalność SPOŁEM Kraśnik.
Anna Szumna: ...
„Tworząc ofertę dla naszych klientów i szukając nowych dostawców, szczególną wagę przywiązujemy do jakości i innowacyjności produktów. Dla naszych klientów ważne jest, aby artykuły które kupują, były zdrowe, smaczne i charakter...
Rozmawiamy z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Krzysztofem Jurgielem
Remigiusz Zagraba: Od 18 lutego 2015 r. obowiązuje embargo na import wieprzowiny i jej przetworów do Rosji, Kazachstanu oraz Białorusi. Jak państwo polskie oraz firmy mięs...
„Klienci szukają produktów niskowydajnych, robionych w sposób domowy”
Rozmawiamy z Wiceprezesem Zarządu PSS „SPOŁEM” Olsztyn – Stanisławem Sztachelskim.
Remigiusz Zagraba: SPOŁEM w Olsztynie to spółdzi...
O mięsach i wędlinach w menu Delicji Polskiej rozmawiamy z właścicielem
i szefem kuchni restauracji – Robertem Godlewskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie można dobrze zjeść w Warszawie?
Robert Godlewski: W DELICJI POLSKIEJ, która mieści się pr...
O produktach mięsnych i wędliniarskich z oferty PSS „Społem” Kościerzyna rozmawiamy z kierownikiem działu obrotu towarowego – Sławomirem Pabłockim.
Nasze sklepy mięsne funkcjonują pod szyldem „Społem” PS...
O mięsach i wędlinach rozmawiamy z właścicielem restauracji – Łukaszem Nowowczyńskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie zlokalizowana jest restauracja Myśliwska ?
Łukasz Nowoczyński: Restauracja Myśliwska znajduje się przy ulicy Marymonckiej 6 w Elblągu. Warto doda...
Menu Coyote posiada szeroki wachlarz mięs. Można tu znaleźć dania zarówno
z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny, będące specjalnością restauracji.
Rozmawiamy z menedżerką Coyote – Darią Szatkowską.
Remigiusz Zagraba: Gdzie mo...
„Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych...
O mięsie i wędlinach na rynku detalicznym i hurtowym opowiada Bolesław Zajdel, właściciel hurtowni Bolemar.
Remigiusz Zagraba: Jakie produkty mięsne znajdują się w Państwa ofercie?
Bolesław Zajdel: W naszej ofercie można znaleźć drób, wieprzowinę i wołowinę. Handl...