Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
fot.Diety od Brookuła
Ogromna chęć na słodycze, spadki energii i wilczy głód pojawiający się w losowych momentach. Brzmi znajomo? Przyczyn takiego stanu może być wiele, ale tą najczęstszą jest po prostu źle dobrana dieta. Organizm prawdopodobnie zmaga się z niedobor...
Akcja Świeżyzny Grilluj z Tadkiem i Witkiem 2023
Kolejny już rok włączamy naszych klientów do zabawy wspólnego grillowania ze Świeżyzną oferując dedykowane produkty grillowe takie jak:
- PAŁECZKI Z KURCZAKA NA GRILLA
- KARKÓWKA NA ...
Pasztet wieprzowy z żurawiną — smakowity dodatek na kanapki, kolacje i do szkoły!
Pasztet wieprzowy z żurawiną to pyszna i sycąca przekąska, która doskonale sprawdza się na kanapkach śniadaniowych, jako dodatek do kolacji lub jako przekąska do z...
fot. ZM Skiba
Po takie parówki warto sięgać! Prosty skład, pyszny smak i wysoka jakość.
Wybierz najlepsze parówki dla siebie i swojej rodziny! Skibusie i parówki z szynki Premium wyprodukowane przez Zakłady Mięsne Skiba S.A. to produkty, kt&oacu...
fot.Telesto SA
Czy można jeszcze bardziej obniżyć koszty produkcji wędlin? Okazuje się, że tak, a kluczem do prostych oszczędności jest optymalizacja procesu chłodzenia wędlin, który zużywa dużo wody. Przełomem w tej dziedzinie okazuje się być opatentowana technolog...
fot.KM Okrasa
Akcja ,,Jedz z nami” ma na celu promować i pokazywać, że można jeść to, co się chce, jeśli tylko wprowadzi się ruch do swojego życia.
W całą akcję są zaangażowane nasze panie ekspedientki, kierowniczki rejonów jak i...
fot.Beck Clip System
Wprowadzając do oferty nową generację klipsownic stołowych jednorzędowych,
BECK CLIP SYSTEMS skupia się na niezawodności i „lekkości” konstrukcji, dzięki czemu urządzenia są łatwe w ustawianiu oraz obsłudze. Powyższe cechy sprawiają,...
fot. Staropolska Strzecha
Czy kiełbasa i polędwica mogą iść w parze, pełnej smaku, kunsztu masarskiego i wspaniałego składu?
Okazuje się, że tak i to nawet z wyróżnieniem TOP PRODUKT i Doceń polskie.Takie duety nie zdarzają się często, nie dość, że powi...
fot.Ciećwiera
Wiosna tuż za rogiem, szykujemy się na wielkie grillowanie. Wiosną i latem nie można sobie wyobrazić weekendu bez grillowanych kiełbas, mięsa, warzyw, pieczywa.
Czy w 2023 roku to szaszłyki wygrają z kiełbasą?
Kiełbasa była dotąd najpopularni...
fot.Witold Gaik
Remigiusz Zagraba: Jest rok 1990, następują historyczne przemiany w Polsce, a w Najdziszowie Witold Gaik podejmuje, pewnie jedną z najważniejszych decyzji w życiu zawodowym i uruchamia Prywatny Zakład Mięsny Gaik. Od tamtej pory minęło 33 lata, jak...