Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
O mięsach i wędlinach rozmawiamy z właścicielem restauracji – Łukaszem Nowowczyńskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie zlokalizowana jest restauracja Myśliwska ?
Łukasz Nowoczyński: Restauracja Myśliwska znajduje się przy ulicy Marymonckiej 6 w Elblągu. Warto doda...
Menu Coyote posiada szeroki wachlarz mięs. Można tu znaleźć dania zarówno
z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny, będące specjalnością restauracji.
Rozmawiamy z menedżerką Coyote – Darią Szatkowską.
Remigiusz Zagraba: Gdzie mo...
„Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych...
O mięsie i wędlinach na rynku detalicznym i hurtowym opowiada Bolesław Zajdel, właściciel hurtowni Bolemar.
Remigiusz Zagraba: Jakie produkty mięsne znajdują się w Państwa ofercie?
Bolesław Zajdel: W naszej ofercie można znaleźć drób, wieprzowinę i wołowinę. Handl...
O mięsach w menu poznańskiej restauracji Rycerska rozmawiamy z menedżerem restauracji Natalią Brzezińską.
Remigiusz Zagraba: W jakiej restauracji w Poznaniu można dobrze zjeść i jak do niej dojechać ?
Natalia Brzezińska: Nasza restauracja...
„Ważne jest, aby wędliny, które są nam dostarczane, były dobre i jak najbardziej naturalne. Obecnie konsumenci poszukują produktów wysokiej jakości, zdrowych. Chętnie je promujemy i polecamy naszym klientom. Pragniemy, aby konsumenci PSS KOTWICA ...
Eko-Kraina to miejsce stworzone z myślą o tych wszystkich konsumentach, którzy szczególną uwagę przykładają do tego, co znajduje się na ich talerzach. To wyłącznie ekologiczna żywność będącą podstawą zdrowej diety.
Rozmawiamy z właścicielem sklepu, p...
Białostocka restauracja Sztuka Mięsa stawia na jakość. Nie brak tu jednak różnorodności jeśli zajrzeć do menu. Cielęcina, jagnięcina, wołowina, wieprzowina i kurczak – w tak szerokim wachlarzu różnych rodzajów mięs każdy smakosz znajdzie c...
Większość konsumentów sugeruje się ceną
O sprzedaży mięs i wędlin w sklepach Gama w Łapach rozmawiamy z prezesem zarządu Januszem Jasińskim.
Remigiusz Zagraba: Na czym polega prowadzona przez Państwa działaność ?
Janusz Jasiński: Zajmujemy się przede wszystkim s...
Grupa Muszkieterowie
„Klientom przede wszystkim zależy na zakupie świeżych, tradycyjnych wędlin wytwarzanych z naturalnych składników bez sztucznych dodatków”.
O produktach z mięs i wędlin rozmawiamy z Elizą Orepiuk-Szymurą, Kierownikiem Dyrekcj...