Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Bo diabeł tkwi w szczegółach”
O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem.
Remigiusz Z...
Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie
Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem - rozmawiamy z managerem restauracji – Sylwią Wicherską
Remigiusz Zagraba: Jaki jest adres najlepszej restauracji w Poznaniu ?
Sylwia Wicherska: Restauracja nazywa się Oberża Pod Dzwonkiem. Mieścimy się przy ulicy Garb...
Karczma „Kuźniak-Młyn”
Dzik na rożnie to tylko jedna z wielu atrakcji tutejszej kuchni
Malowniczo położona na skraju Puszczy Noteckiej, niedaleko Międzychodu, w Krainie Stu Jezior. Urzeknie wielbicieli uroczych zakątków Polski i folkloru, a także zaspo...
„Robiąc ranking sprzedaży na 1 miejscu jest drób”
Na nasze pytania o mięsa i wędliny na ladzie sklepu Słoneczko odpowiada kierownik regionalny sklepów sieci Słoneczko - Justyna Sochacka.
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku ...
„Blisko. Lokalnie. Naturalnie”. to strategia Chaty Polskiej – sieci sklepów ogólnospożywczych oferujących m.in. szeroki wybór smacznych wędlin, a także najlepszej jakości mięs od krajowych dostawców.
O handlu mięsem i...
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta z Lubomi to tradycja doskonałych wędlin
i wszelkiego rodzaju mięs, których receptury przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Za jakość odpowiadają najlepiej przeszkoleni pracownicy, a mięso, z którego przygotowyw...
Odpowiednia prezentacja towaru jest kluczowym elementem zachęcającym klienta do zakupu. Profesjonalne oświetlenie nie tylko pomaga w sprzedaży, ale również pozwala na oszczędność energii elektrycznej. Odpowiednia barwa światła i poprawne ustawienie oświetlenia z pewno...
Z Polski w styczniu 2015 r. wywieziono (w ekwiwalencie mięsa) 51 tys. ton żywca, mięsa, tłuszczów i przetworów wieprzowych, o 17% mniej niż przed rokiem. Zmalał eksport trzody chlewnej, mięsa i tłuszczów, a nieznacznie zwiększył się eksport przet...
Michał Seńczuk, pełniący obecnie funkcję dyrektora operacyjnego w POLOmarkecie, z dniem 1 lipca b.r. został powołany na członka zarządu spółki.
Michał Seńczuk związany jest z POLOmarketem od 2 stycznia 2015 roku. Pełni funkcję dyrektora operacyjnego. Do jego za...