Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
Remigiusz Zagraba: Jak idea przeświecała powstaniu Cechu Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej?
Marian Winiarski: Odpowiedź jest jednoznaczna, Cech jako organizacja samorządu przedsiębiorców małych i średnich firm reprezentuje ich interesy. Jest zatem...
Remigiusz Zagraba: Jaka jest historia firmy SUMA SYSTEM?
Jerzy Suski: Firma SUMA System Sp.j. powstała w 2003 roku. Można powiedzieć, że inspiratorem powstania firmy był jeden z naszych obecnych większych klientów. Wykorzystywał on do pracy system, kt&oacut...
Remigiusz Zagraba: Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby?
Adam Konacki: Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów żywnośc...
Remigiusz Zagraba: Jako jedna z nielicznych firm w Polsce kontrolujecie cały proces produkcji czyli od zasiania ziarna po produkt wędliniarski w sklepie. Na czym polega i jak przebiega ten proces?
Adam Konacki: Mam wrażenie, że nie tylko” nieliczna&rdq...
Sklep Ogólnospożywczy „MALINO-FAST” Elżbieta Malinowska z Gdańska, przy ul. Kościuszki 174 nawiąże współpracę z producentami wędlin z dziczyzny (pasztety, kiełbasy, wędzonki).
Dokładne informacje:
Elżbieta Malinowska
Tel. 605 200 979
&n...
Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150 ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...
Opublikowany: 02.10.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Najnowsze trendy branży mięsnej,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,
Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...
Sklep spożywczo- mięsny Metka z Piaseczna w województwie mazowieckim poszukuje dostawców wędlin, w szczególności wędlin ekologicznych, tradycyjnych oraz naturalnie wyrabianych.
Nawiąże również współpracę w...
Stogram to nowy kulinarny punkt na mapie Bydgoszczy. Restauracja znajduje się na ulicy Kruszwicka 1w Galerii Rondo. Tutejsze menu powinno przypaść do gustu smakoszom tradycyjnych smaków, a to za sprawą serwowanej tu kuchni typowo polskiej.
O mięsnych inspirac...
Wywiad z Mieczysławą Bogdanowicz - Prezes PSS Społem Hajnówka.
Remigiusz Zagraba: SPOŁEM w Hajnówce ma bardzo długą historię i tradycję. Istnieje od 89 lat – jak dzisiaj wygląda działalność Spółdzielni?
Mieczysława Bogdanowi...