Artykuły/Handel / Gastronomia - Strona 40 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Marian Winiarski - Dyrektor Cechu Rzeźników Ziemi Łódzkiej- "p...

Remigiusz Zagraba: Jak idea przeświecała powstaniu Cechu Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej? Marian Winiarski: Odpowiedź jest jednoznaczna, Cech jako organizacja samorządu przedsiębiorców małych i średnich firm reprezentuje ich interesy. Jest zatem...
Opublikowany: 19.02.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: mięso, wędliny, zakłady mięsne,

Sprawdzony system dla branży mięsnej - rozmowa z Jerzym Suskim...

  Remigiusz Zagraba: Jaka jest historia firmy SUMA SYSTEM? Jerzy Suski: Firma SUMA System Sp.j. powstała w 2003 roku. Można powiedzieć, że inspiratorem powstania firmy był jeden z naszych obecnych większych klientów. Wykorzystywał on do pracy system, kt&oacut...

Adam Konacki - Dyrektor handlowy firmy Markam

Remigiusz Zagraba: Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby? Adam Konacki: Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów  żywnośc...

Adam Konacki - MARKAM - " Cena wyrobu nie bierze się bowiem z ...

   Remigiusz Zagraba: Jako jedna z nielicznych firm w Polsce kontrolujecie cały proces produkcji czyli od zasiania ziarna po produkt wędliniarski w sklepie. Na czym polega i jak przebiega ten proces? Adam Konacki: Mam wrażenie, że nie tylko” nieliczna&rdq...

Sklep spożywczy nawiąże współpracę z producentami wędlin z dzi...

Sklep Ogólnospożywczy „MALINO-FAST” Elżbieta Malinowska z Gdańska, przy ul. Kościuszki 174 nawiąże współpracę z producentami wędlin z dziczyzny (pasztety, kiełbasy, wędzonki). Dokładne informacje: Elżbieta Malinowska Tel. 605 200 979 &n...
Opublikowany: 01.03.2014 Kategorie: Handel / Gastronomia, sklepy detaliczne, Etykiety: wędliny, dziczyzna,

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Mięso drobiowe, wołowe na eksport- Agrofood Poland, małopolski...

Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...

Sklep Metka nawiąże współpracę z dostawcami wędlin i mięsa, ma...

       Sklep spożywczo- mięsny Metka z Piaseczna w województwie mazowieckim poszukuje dostawców wędlin, w szczególności wędlin ekologicznych, tradycyjnych oraz naturalnie wyrabianych. Nawiąże również współpracę w...
Opublikowany: 12.10.2012 Kategorie: Komunikaty, Handel / Gastronomia, sklepy detaliczne, Etykiety: mięso, wędliny,

Monika Wambier restauracja Stogram z Bydgoszczy

Stogram to nowy kulinarny punkt na mapie Bydgoszczy. Restauracja znajduje się na ulicy Kruszwicka 1w Galerii Rondo. Tutejsze menu powinno przypaść do gustu smakoszom tradycyjnych smaków, a to za sprawą serwowanej tu kuchni typowo polskiej.   O mięsnych inspirac...
Opublikowany: 12.10.2012 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Mieczysława Bogdanowicz z PSS Społem Hajnówka stawia na wędlin...

Wywiad z Mieczysławą Bogdanowicz - Prezes PSS Społem Hajnówka.   Remigiusz Zagraba:  SPOŁEM w Hajnówce ma bardzo długą historię i  tradycję. Istnieje od 89 lat – jak dzisiaj wygląda działalność Spółdzielni? Mieczysława Bogdanowi...
Opublikowany: 25.04.2012 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.