Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Robiąc ranking sprzedaży na 1 miejscu jest drób”
Na nasze pytania o mięsa i wędliny na ladzie sklepu Słoneczko odpowiada kierownik regionalny sklepów sieci Słoneczko - Justyna Sochacka.
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku ...
„Blisko. Lokalnie. Naturalnie”. to strategia Chaty Polskiej – sieci sklepów ogólnospożywczych oferujących m.in. szeroki wybór smacznych wędlin, a także najlepszej jakości mięs od krajowych dostawców.
O handlu mięsem i...
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta z Lubomi to tradycja doskonałych wędlin
i wszelkiego rodzaju mięs, których receptury przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Za jakość odpowiadają najlepiej przeszkoleni pracownicy, a mięso, z którego przygotowyw...
Odpowiednia prezentacja towaru jest kluczowym elementem zachęcającym klienta do zakupu. Profesjonalne oświetlenie nie tylko pomaga w sprzedaży, ale również pozwala na oszczędność energii elektrycznej. Odpowiednia barwa światła i poprawne ustawienie oświetlenia z pewno...
Z Polski w styczniu 2015 r. wywieziono (w ekwiwalencie mięsa) 51 tys. ton żywca, mięsa, tłuszczów i przetworów wieprzowych, o 17% mniej niż przed rokiem. Zmalał eksport trzody chlewnej, mięsa i tłuszczów, a nieznacznie zwiększył się eksport przet...
Michał Seńczuk, pełniący obecnie funkcję dyrektora operacyjnego w POLOmarkecie, z dniem 1 lipca b.r. został powołany na członka zarządu spółki.
Michał Seńczuk związany jest z POLOmarketem od 2 stycznia 2015 roku. Pełni funkcję dyrektora operacyjnego. Do jego za...
Remigiusz Zagraba: Zakłady Mięsne Berger są obecnie na etapie rebrandingu firmy. Jednym z elementów jest metamorfoza logotypu. Dlaczego zdecydowaliście się Państwo na zmianę wizerunku i co wniesie on nowego?
Monika Berger: Nowy logotyp, to nasz nowy począ...
Remigiusz Zagraba: POLOmarket to dzisiaj blisko 290 sklepów zlokalizowanych w całej Polsce. Co wyróżnia Państwa sklepy na rynku detalicznym. W jakich lokalizacjach w najbliżym czasie przewidujecie otwarcia sklepów ?
Monika Jańczak: J...
Wywiad z Piotrem Pokrywką – kupcem sieci Nasze Sklepy Avita
Remigiusz Zagraba: Jak można opisac w kilku zdaniach sieć handlową Nasze Sklepy Avita?
Piotr Pokrywka: Sklepy Avita to ponad 20 lat istnienia na rynku i zdobycie unikatowych doświadczeń, ...
Remigiusz Zagraba: Hurtownia mięsa i wędlin KAMIR ma swoją siedzibę w Chrzanowie. Jaki obszar obsługujecie obecnie logistycznie?
Janusz Pasternak: Nasza firma działa obecnie na terenie dwóch województw: śląskiego i małopolskiego, to tutaj skupiamy g...