Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała firma STEFAN i jaka jest Państwa główna działalność?
Paweł Sołtys: Dolnośląskie Hurtownie Wędlin STEFAN powstały w grudniu 1989 r. Zajmujemy się dystrybucją oraz hurtową i detaliczną sprzedażą wędlin, konserw, mięsa, drobiu, ser&oac...
Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała Grupa Hurtowni Polskich, czym się zajmuje i na jakim obszarze działa?
Arkadiusz Raczyński: Grupa Hurtowni Polskich powstała 6 grudnia 2002 roku. Nasza siedziba znajduje się w Katowicach. Zajmujemy się przede wszystkim dystrybucj...
Remigiusz Zagraba: Sieć sklepów Żabka i Freshmarket to dzisiaj ?
Barbara Furmańczuk: Ponad 4000 placówek w całej Polsce, w których każdego dnia ponad 1,5 miliona Klientów dokonuje codziennych zakupów.
R.Z.: Sklepy...
Remigiusz Zagraba: Jak idea przeświecała powstaniu Cechu Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej?
Marian Winiarski: Odpowiedź jest jednoznaczna, Cech jako organizacja samorządu przedsiębiorców małych i średnich firm reprezentuje ich interesy. Jest zatem...
Remigiusz Zagraba: Jaka jest historia firmy SUMA SYSTEM?
Jerzy Suski: Firma SUMA System Sp.j. powstała w 2003 roku. Można powiedzieć, że inspiratorem powstania firmy był jeden z naszych obecnych większych klientów. Wykorzystywał on do pracy system, kt&oacut...
Remigiusz Zagraba: Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby?
Adam Konacki: Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów żywnośc...
Remigiusz Zagraba: Jako jedna z nielicznych firm w Polsce kontrolujecie cały proces produkcji czyli od zasiania ziarna po produkt wędliniarski w sklepie. Na czym polega i jak przebiega ten proces?
Adam Konacki: Mam wrażenie, że nie tylko” nieliczna&rdq...
Sklep Ogólnospożywczy „MALINO-FAST” Elżbieta Malinowska z Gdańska, przy ul. Kościuszki 174 nawiąże współpracę z producentami wędlin z dziczyzny (pasztety, kiełbasy, wędzonki).
Dokładne informacje:
Elżbieta Malinowska
Tel. 605 200 979
&n...
Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150 ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...
Opublikowany: 02.10.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Najnowsze trendy branży mięsnej,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,
Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...