Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Restauracja Tatiana z Katowic to restauracja łącząca kuchnię regionalną z nowoczesnymi akcentami”
Zajmujemy się profesjonalnym organizowaniem imprez biznesowych. Imprezy organizowane są
w lokalu restauracji. Na takie okazje posiadamy skrócone ...
„Klient woli zapłacić kilka złotych więcej i otrzymać produkt bardzo dobry jakościowo
i ze sprawdzonego źródła"
– mówi Koordynator ds. handlu Dorota Skoczek.
Remigiusz Zagraba: Iloma sklepami obecnie zarządza Grupa Polskich S...
Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.”
- wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak...
„Produkty pakowane stało wagowe znajdują swoje uznanie najczęściej u klienta niecierpliwego, spieszącego się i lubiącego tego typu wędliny.”
– mówi Piotr Pokrywka, kupiec sieci Nasze Sklepy Avita.
Remigiusz Zagraba: Jak w kilku zda...
Restauracja Bamberka znajduje się na Starym Rynku w Poznaniu przy Urzędzie Stanu Cywilnego.
W bliskim sąsiedztwie restauracji są fontanna Bamberka oraz Waga Miejska.
„Nasze flagowe dania to „Sakiewka Bamberska” wieprzowa fa...
„Specjalizujemy się w sprowadzaniu oraz sprzedaży oryginalnych artykułów spożywczych z Włoch” – mówi Tomasz Jasiński właściciel Hurtowni Produkty Biologiczne.
Remigiusz Zagraba: Gdzie można kupić oryginalne produkty włoski...
„Ważne dla nas jest, aby hurtownia była elastyczna cenowo, pozwalając naszym sklepom na konkurowanie z kanałem nowoczesnym.”– mówi Dyrektor Handlowy Sieci Limonka Wojciech Grzeszczak.
Remigiusz Zagraba: Sieć Limonka to obecnie 30...
„Myślę, że firma rodzinna to potężna siła i wierzę w nasz rozwój. Chcę stworzyć przyszłość dla swoich dzieci, coś im po sobie zostawić. Może doczekam takiej satysfakcji jak moja mama, która codziennie może się cieszyć tym, że praca jej i ta...
„W Grande Grill najważniejsze jest mięso - jego gatunek oraz sposób przyrządzania.
W karcie znajdują się propozycje sytych burgerów, aromatycznych steków, szaszłyków, pieczonych żeberek oraz grillowanego mięsa.”– rozmawiamy z ma...
„Istniejemy na rynku od 12 lat. Mamy swoich sprawdzonych dostawców, ale nie wykluczamy współpracy z innymi.”
– rozmawiamy z szefem kuchni Restauracji Papavero, Sebastianem Kaczmarkiem.
Remigiusz Zagraba: Gd...