Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Cały czas szukamy produktów, które będą inne niż ma konkurencja. Staramy się tak kreować nasza ofertę, aby produkty były wyjątkowe i niepowtarzalne.” – mówi Kazimierz Stolarczyk, właściciel Podhalańskiego Centrum Dystrybucji Salam...
Błonie, 9.03.2017 - DTW Logistics, polski operator logistyczny o zasięgu międzynarodowym specjalizujący się w logistyce kontraktowej oraz transporcie i spedycji międzynarodowej rozszerza współpracę z Agrofood Poland – jednym z największych polskich eksporte...
„Z dbałości o Klienta i jego potrzeby lada tradycyjna nadal jest podstawą realizacji sprzedaży mięsa i wędlin w sklepach Lewiatan. Wykwalifikowany personel, znający asortyment i potrzeby Klientów może być niezwykle pomocny w wyszukaniu odpowiedniego produk...
„Stawiamy zawsze na solidnych i lojalnych partnerów, którzy chcą się z nami rozwijać. Producent musi tak jak i my stawiać na jakość, powtarzalność produktów i terminowość dostaw.” – mówi Janusz Pasternak, menedżer i członek ...
O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.
Remigiusz Zagraba: Za rok firma OSŁONKA będzie obchodziła 25 lecie działalności na rynku polskim. Jest to dobry moment na podsumowania ...
Gusta klientów z Małopolski podążają za produktami tradycyjnymi, świeżymi, wędlinami prozdrowotnymi - mówi Oliwia Świadek, członek zarządu hurtowni Arena Investment w rozmowie
z portalem FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Państwa firma...
„Chcemy, aby Agrofood Poland był ułatwieniem i prostym rozwiązaniem w sprzedaży produktów dla zakładów mięsnych. Aby zakłady skupiły się na produkcji i na jakości produktu, a my zajmiemy się kompleksową obsługą sprzedaży, eksportu.”
Rozma...
„Terminowe dostawy zamówionych towarów są ważnym elementem udanej współpracy. Zależy nam na tym, aby zamówiony towar zawsze dojechał na miejsce w wyznaczonym terminie.”
Agmięs to hurtownia wędlin, mięsa i drobiu zlokalizowan...
„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.
Remigiusz Zagraba: ...
Prawidłowe oznakowanie mięsa i przetworów mięsnych ma ogromne znaczenie nie tylko dla konsumentów, ale również dla producentów. Etykieta powinna zawierać szereg niezbędnych informacji, które regulowane są przepisami prawa.
Wywiad...