Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
„Terminowe dostawy zamówionych towarów są ważnym elementem udanej współpracy. Zależy nam na tym, aby zamówiony towar zawsze dojechał na miejsce w wyznaczonym terminie.”
Agmięs to hurtownia wędlin, mięsa i drobiu zlokalizowan...
„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.
Remigiusz Zagraba: ...
Prawidłowe oznakowanie mięsa i przetworów mięsnych ma ogromne znaczenie nie tylko dla konsumentów, ale również dla producentów. Etykieta powinna zawierać szereg niezbędnych informacji, które regulowane są przepisami prawa.
Wywiad...
Fot. Stoisko mięsne w jednym ze sklepów PSS Siedlce na ul. Poniatowskiego
„Coraz większe znaczenie ma sprzedaż produktów regionalnych czy nawet marek własnych hurtowni - raczej tych wyższej jakości” – mówi Artur Pęda, Me...
„Posiadamy w ciągłej sprzedaży ponad 1200 asortymentów wędlin czołowych krajowych producentów, natomiast dostawców, którzy z nami współpracują jest około 70”
– mówi Dariusz Szatan, właściciel Hurtowni ...
RÓWNIA Resto Bar to nowa restauracja przy ul. Słonecznej 2A w Zakopanem, która proponuje swoim gościom kuchnię polską oraz doskonałą pizze.
Rozmawiamy z manager restauracji Dominiką Matras i szefem kuchni Maciejem Neonkiewiczem.
Remigiusz Zagraba: ...
Sieć "Kropka" Sp. z o.o. to dynamicznie rozwijającą się sieć, która zrzesza sklepy spożywcze. Na dzień dzisiejszy pod logo „Kropka” działa ponad 200 sklepów
z województwa podlaskiego.
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzi...
Moodro Restaurant zlokalizowana jest w starej maszynowni (byłej kopalni ) należącej obecnie do Muzeum Śląskiego w Katowicach. Restauracja łączy regionalne tradycje ze współczesnymi trendami – mówi manager restauracji, Ewelina Zacharek.
...
„Nasze menu tworzymy w oparciu o kulinarne doświadczenie kuchni domowej, dania
w 100% przygotowane są od podstaw przez naszych kucharzy”
- mówi właściciel Restauracji Progresywnej w Nowym Sączu, Dariusz Poręba.
Remigiusz Zagraba. Ca...
„Ważnym wyróżnikiem naszej mięsnej oferty jest pochodzenie produktów – świeże mięso sprzedawane w Netto pochodzi wyłącznie z polskich hodowli, produkty przetworzone produkowane są przez polskie zakłady mięsne.”
Na pytania odpowiada&...