Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
O bogatej ofercie dań z dziczyzny i nie tylko, a także daniach bezglutenowych w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl opowiada Jan Baran, szef kuchni, a zarazem właściciel Restauracji pod Baranem.
Remigiusz Zagraba: Restauracja pod Baranem mieści się tuż obok zamku...
Opublikowany: 05.05.2017
Kategorie:
Artykuły,
Wiadomości handel i gastronomia,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
Etykiety:
wieprzowina,
wołowina,
mięso,
wędliny,
dziczyzna,
baranina,
gastronomia,
drób,
jagnięcina,
kaczka,
małopolskie,
gęś,
„Zakupy na stoisku mięsnym są dla klienta doznaniem wizualnym, dlatego dużą dbałość przywiązujemy do właściwej aranżacji lady i takiej ekspozycji towaru, która pozwoli klientowi na szybkie odnalezienie szukanego produktu, wyeksponuje produkty premium oraz ...
„Przyszłość należy do produktów kojarzonych ze zdrowym odżywianiem, a więc chudych, bez konserwantów, a to promuje wyroby drobiowe oraz wieprzowe najwyższej jakości.”
Wywiadu dla portalu www.FirmyMiesne.pl udzielił Prezes ...
„Jako główny element burgera, mięso musi być przede wszystkim najwyższej jakości oraz świeżości. W M22 nie mrozimy mięsa, bazujemy na codziennych dostawach
z lokalnego rozbioru. Dzięki temu jesteśmy w stanie uzyskać 6 stopni wysmażenia mięsa oraz doskonały...
„Staramy się wybierać produkty tak, aby smakiem przypominały wędliny jak za dawnych lat, smaczne i bez konserwantów. W dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne, ponieważ następuje globalizacja rynku mięsnego i takim hurtowniom jak nasza, które działają
...
„Polscy producenci wędlin należą do najlepszych w Europie. Staramy się wyselekcjonować z bardzo szerokiej rynkowej oferty to, co najlepsze, tak pod względem jakości, jak
i walorów smakowych. Przywiązujemy szczególną uwagę do jakości, bo to właśnie ona je...
„Cały czas szukamy produktów, które będą inne niż ma konkurencja. Staramy się tak kreować nasza ofertę, aby produkty były wyjątkowe i niepowtarzalne.” – mówi Kazimierz Stolarczyk, właściciel Podhalańskiego Centrum Dystrybucji Salam...
Błonie, 9.03.2017 - DTW Logistics, polski operator logistyczny o zasięgu międzynarodowym specjalizujący się w logistyce kontraktowej oraz transporcie i spedycji międzynarodowej rozszerza współpracę z Agrofood Poland – jednym z największych polskich eksporte...
„Z dbałości o Klienta i jego potrzeby lada tradycyjna nadal jest podstawą realizacji sprzedaży mięsa i wędlin w sklepach Lewiatan. Wykwalifikowany personel, znający asortyment i potrzeby Klientów może być niezwykle pomocny w wyszukaniu odpowiedniego produk...
„Stawiamy zawsze na solidnych i lojalnych partnerów, którzy chcą się z nami rozwijać. Producent musi tak jak i my stawiać na jakość, powtarzalność produktów i terminowość dostaw.” – mówi Janusz Pasternak, menedżer i członek ...