Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie

Duża część zakładów mięsnych produkujących wędliny posiadają ubojnie i rozbiór mięsa  na własne potrzeby. Jednak kiedy mięso z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów mięsnych.

Najczęściej zamawianymi elementami są szynka wieprzowa bez kości oraz łopatka wieprzowa bez kości- mówi Agnieszka Walczak z Zakładu Rozbioru Mięsa Wieprzowego DOMINEX z Radzanowa. Zakład dostarcza elementy mięsa wieprzowego do zakładów przetwórczych i masarni głównie z województwa mazowieckiego i łódzkiego. Półtusze do produkcji szynki wieprzowej i łopatki pozyskiwane są od sprawdzonych ubojni w województwie mazowieckim. Etap produkcji elementów mięsnych jest ściśle nadzorowany a wprowadzony w 2008 roku system HACCP zapewnia bezpieczeństwo produkowanej żywności. Szynka wieprzowa bez kości czy łopatka bez kości  sprzedawana jest w ilości od 6-10 ton tygodniowo. Zamówienia realizowane są zgodnie z ustaleniami zawartymi z klientem. Jeśli element znajduje się na stanie to zamówienie jest wysyłane w ten sam dzień lub na dzień następny. W przypadku dużych zamówień realizacja odbywa się od 3 do 4 dni.

Mięso pakowane jest luzem w pojemnikach wyłożonych folią i dostarczane transportem chłodniczym do klienta. W ofercie firmy dostępne są także inne mrożone elementy wieprzowe- szynka, schab, karczek, polędwiczki, biodrówka, boczek, golonka, nogi, żeberka, pachwina, podgardle, skórki, słonina oraz tłuszcz. To co charakteryzuje firmę to naturalność produktów, świeżość, wysoka jakość i terminowość ustalonych dostaw.

Szczegółowe informacje na temat szynki i łopatki wieprzowej uzyskacie Państwo pod numerem 24 265 43 53, 602 137 879.

Więcej o firmie Dominex klikając tutaj.

 

 


Autor: Materiał promocyjny firmy DOMINEX

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.