Kebab jest posiłkiem szybkim i niezwykle popularnym - niemal każdy punkt gastronomiczny posiada go w swojej ofercie. Liczba lokali serwujących to pyszne danie stale wzrasta, a klientów nie brakuje. Kebab może być przygotowywany na różne sposoby, cieszy się więc uznaniem zarówno jako przekąska na imprezy, szybki posiłek czy też jako danie główne. Znaczenie ma jedynie jakość – bo jak wiadomo, kebab kebabowi nierówny.
Jaki więc kebab? Czy zastanawialiście się Państwo nad tym, dlaczego konkurencja sprzedaje więcej porcji tego popularnego dania? Nie tylko sam sposób przygotowania kebabu ma znaczenie. Wyznacznikiem są zastosowane dodatki oraz główny składnik tego posiłku – mięso. Warto więc zaufać specjalistom produkującym kebab najwyższej jakości.
Firma NUR to krajowy producent tureckiego kebabu wołowego i drobiowego, wytwarzanego według oryginalnej receptury. Niepowtarzalny smak produktu jest zasługą tureckich kucharzy, którzy czuwają nad tym, by kebab produkowany był tak, jak w Turcji. Wykwalifikowany personel firmy NUR to specjaliści, mający na swoim koncie dyplomy prestiżowych kursów oraz tytuły mistrzów produkcji kebabu.
- „Nasza firma zajmuje się sprzedażą kebabu w postaci wałków wołowych i drobiowych od 5 do 70 kg w postaci mrożonej, jak również sprzedajemy kebab krojony paczkowany po 1 kg. W tej chwili nasza firma ma zasięg ogólnopolski, ale dostarczamy produkty również na rynki europejskie, takie jak: Niemcy, Francja, Dania, Szwecja czy Czechy. Kebab wysyłany jest również na rynek turecki. W planach mamy rozszerzanie działalności firmy na rynki wschodnie, jesteśmy otwarci na nowe wyzwania.”- mówi Agnieszka Urbańczyk, Właściciel Firmy NUR z woj. mazowieckiego.
Kebab firmy NUR polecany jest dla restauratorów, barów oraz innego typu klientów gastronomicznych. Zapraszamy państwa do współpracy.
Producent kebabu - Firma NUR