Polska wołowina z własnego rozbioru
Ogromny wpływ na jakość potraw przygotowywanych z wołowiny ma pochodzenie bydła. Niejednokrotnie szefowie kuchni przygotowują potrawy na bazie: antrykotu, rostbefu, rozbratla, szpondra, mostku, czy polędwicy. Jeśli prowadzisz restaurację, hotel, placówkę gastronomiczną
i chcesz na stałe zyskać klientów kupuj polską wołowinę ze sprawdzonych hodowli – wyłącznie świeżą i wysokiej jakości. Również sklepy wychodząc naprzeciw coraz bardziej świadomemu społeczeństwu, mając w ofercie dobre mięso wołowe, mogą mieć pewność, że konsument wybierze ponownie właśnie ten produkt, ze względu na jego jakość i zdrowotność.
Firma Handlowa Kabanosik działająca na terenie Krakowa i okolic (Myślenice, Skawina - województwo małopolskie) specjalizuje się w rozbiorze wołowiny z polskich hodowli. Posiada własny transport chłodniczy przeznaczony do przewozu świeżego mięsa i wędlin. Dzięki temu zapewnia dowóz zamówienia bezpośrednio do klientów. Towar przewożony jest w pojemnikach Euro
z zachowaniem należytych przepisów. Dodatkowo realizuje także nietypowe zamówienia.
Firma Kabanosik to również solidny dystrybutor wędlin pochodzących zarówno od wiodących producentów, jak i małych lokalnych zakładów.
Jesteś zainteresowany współpracą? Skontaktuj się telefonicznie lub mailowo.